• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nyári szépségápolás

Nemsokára már tényleg megérkezik a meleg, indul a nyár. A bőröd egyre nagyobb felületen érintkezik a napfénnyel, a levegővel, a természetes vizekkel. Gondoskodj a szépségedről könnyedén, kényelmesen. Szépségápolási cikkeinknél a természetes alapanyagok mellett a használhatóságot, praktikusságot tartjuk a legfontosabbnak. Élvezd a nyarat üde bőrrel, és szerezz be mindent gyorsan, online vásárolva, házhoz szállítással.

Légy temészetes!

A természetes szépség megőrzése, ápolása természetes alapanyagokat kíván. Az alábbi termékeink kizárólag természetes összetevőkből készülnek, esetenként bio vagy vegán tanúsítvánnyal. Természetesek, hogy te is az lehess!

Napozz biztonságban!