• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Mindegy, hogy egyedül, párban, gyerekekkel vagy állatokkal élsz a háztartásban, a lakás egyik esetben sem tisztítja meg önmagát. És igen, tudjuk, hogy nagyon nehéz rászánni magadat a manőverre, főleg, hogy a fürdőszobában, konyhában, grillezőn, padlón és az ablakokon egyaránt vár a házimunka. Nyáron persze hajlamos vagy úgy hozzáállni, hogy hadd várjon, van jobb programod is, de van az a pont, amikor már muszáj nekiállni. Ekkor jövünk mi a képbe – és az ajtódhoz: a Kiflin rengeteg hatékony hagyományos és öko tisztítószer rendelhető, ráadásul kifejezetten gyerek- és állatfókuszú termékeket is ajánlunk, nem beszélve a hazai zöld megoldásokról. Vegyél egy nagy levegőt és tudd le velünk gyorsan és hatékonyan az egészet, hogy méltó környezetben élvezhesd tovább a nyarat!

Válaszd a hazai fejlesztésű, környezetbarát tisztítószereket, amelyekkel segítesz a gazdaságunkon és a Földön! Segíthetsz például az édesvízi ökoszisztémán, hiszen a kemikáliák a csatornarendszerből bekerülnek az élővizeinkbe is, és nem mellesleg a lakásod is ragyogó lesz!

Ki ne akarna csillogó tisztaságú, friss és illatos környezetben élni? Tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, de takarítószereinkkel tényleg nem lesz nagy mutatvány elérni mindezt! Kínálatunkkal minden apró részletre és családtagra odafigyelünk.