Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nyári hűsítők gyümölcsösen

Vízpart, hűsítő csobbanás és jéghideg italok

 

De szép is lenne, ha az egész nyári szezont, a forró napokat vízpart mellett tölthetnénk és élvezhetnénk annak minden előnyét. A nyári szabadságot várva, vagy már azon túl hoztunk olyan hűsítően gyümölcsös ötleteket, melyekkel enyhíteni tudjuk a hőség érzetet.

Ráadásul olyan három gyümölcsöt válogattunk össze, amely azon túl, hogy hazai, bio minősítéssel is rendelkezik. A szatmári régiót gyakran Magyarország gyümölcsöskertjeként is emlegetik, hiszen a környék igen gazdag természetvédelmi területben, így ideális bio gazdálkodásra is. Az Organic Kingdom több hektáron biogazdálkodást folytat, teljesen összhangban a természettel, ami egyre fontosabb napjainkban, hiszen így marad fenntartható egy gazdaság. Így lesz évről-évre elegendő gyümölcs és zöldség, persze minden a maga idejében: szezonálisan.

Fanyarkásan édes apró kis bogyók, melyek vitamin tartalma kimagasló és szervezetünkre is jótékonyan hat. Ugye tudod, hogy melyik gyümölcs ez? Persze, hogy a ribizli. A nyári hőségben az egyik legjobb választás, hiszen sokoldalúan felhasználható. Akár önmagában csemegézve, egy jól behűtött gyümölcs turmixba vagy akár jéghideg italba préselve is szomjoltó lehet.

Ha már piros és fanyarkás akkor itt érdemes megemlíteni Gyula bio meggyét is. A meggyes pitén túl egy hűsítő gyümölcsleves alapja lehet, akár a szintén bio cseresznyével együtt. Ez utóbbiból is érdemes nyersen is minél többet fogyasztani, hiszen most van a szezonja, ilyenkor kell feltölteni szervezetünket kellő mennyiségű vitaminnal, ásványi anyaggal.

A natúr joghurtokat is ízesítheted ezekkel az isteni bio gyümölcsökkel, ráadásul bármennyit beletehetsz. Hoztunk a válogatásba gyümölcsös joghurtokat is a ZILDA-tól, melyek A2-es tejből készülnek. Ha pedig gyümölcsös tejföl vagy kefír tortát szeretnél készíteni- ezeket nem kell sütni, válogass hazai gazdaságok kefirjei közül. 

 

A krémesebb hűsítő desszert kedvelőinek pedig a Csengőtej tejszínt ajánljuk: kedved szerint tudod ízesíteni, tejszínhabot is tehetsz a tetejére…ennyi bűnözés igazán belefér.

 

Ne habozz sokáig, hiszen szezonális gyümölcsök! 

Válogasd össze kedvenceidet, pakold a kosaradba mi pedig szállítjuk!