Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
MÉG TART A NYÁR

Még nem ért véget, még mindig tart. Még bő 3 hétig nincs iskola, nagy dugók, teli naptárak, szűk keresztmetszetek. Ebbe még bármi belefér. Mondjuk egy (esetleg több) nagy baráti-családi összejövetel nálatok, vagy a Balcsin, vagy épp a Velencei-tó mentén. Kell hozzá egy kis szerencse a jóidő terén, meg hogy mindenki ráérjen. Ebben nem tudunk segíteni, a többiben igen. Hús, kolbász, burger, grillsajt, szószok, rágcsálni valók, fagyik, italok és minden eszköz, ami kézre esik ilyenkor. És egy kis extra szerencsével még egy két személyes, romantikus borkóstolást is nyerhetsz magatoknak. Húzd meg a nyár végét és legyen szerencséd mindennel!

Visszaigazolt a vendégsereg, mindenki jön. És mindenki egy kicsit mást szeret, nem vagyunk ugyebár egyformák. Velünk nem kell kompromisszumokat kötnöd, mindenki számára van valamink. Laci és Klári a csirkét szeretik, nekik van natúr és magyaros pácolt is, majd eldöntik. Mivel hozzák a gyerekeket, legyen hamburger is, bár azt Laci is imádja, pláne, ha prémium angus marha az alapja. Tomiék hárman jönnek, ők a saslikot várják a legjobban, nem probléma. Anti bácsi is hazalátogat, ő a tengeri halakat szereti. Neki atlanti tőkehal és lazac, vörös sügér vagy aranydurbincs lesz a megoldás, ráér 2 nappal korábban eldönteni, a partira pont ideér a friss hal. Zsófi mamáék a nehezebb, hagyományos ételeket szeretik, nekik a sertéskaraj lesz a befutó. Apáék idén nem jutottak ki Angliába, nekik a steak isteni meglepetés lesz. Minden megvan!

Nagyon valószínű, hogy az illatok a szomszédokat is átcsalogatják majd, ők pedig a klasszikus kolbász-sajt kombó szerelmesei. Amúgy is jól jönnek ezek előételnek, főételnek, akárhogy. Pláne, hogy egyikük mintha nemrég említette volna, hogy mostanában már nem eszik húst. És a gyerekeknél sem tudni, mikor milyen kedvükben vannak. Akkor nekik sülhetnek a sajtok.