Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Befűtöttek a nyári szezonnak, te meg a kerti grillnek, miközben mezítlábas apró talpak és tappancsok futkosnak a fűben. Mi pedig megmutatjuk hatalmas kültéri választékunkat, hogy felszerelten, illetve leégés- és csípésmentesen élhesd meg az év legkellemesebb időszakát. Szabadulj ki a kertbe, szabadulj fel a szeretteid társaságában és szabadítsd fel az érzékeidet!

A kiskedvencek olyanok, mint a gyerekek, akik sose nőnek fel: ugyanúgy gondoskodnod kell az ellátásukról és védelmükről, hogy utána végre felszabadulhassan játszhassatok és pihenhessetek a szabadban. Szerencsére a Kiflin minden fontos kiegészítőt megrendelhetsz a kutyusodnak is, úgyhogy elő a kockás piknikplédekkel!

A gyerekeknek végre nem kell a szobában kuksolni, hanem rohangálhatnak a jó levegőn. Szerezz be olyan játékokat, amelyeket együtt játszhattok - hiszen a közös szórakozás a legjobb feltöltődés -, és olyanokat is, amelyekkel jól elmolyol majd egyedül is, amíg te a füvet nyírod vagy az ebédet készíted.