Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Egyre többen vallják magukat vegetáriánusnak vagy vegánnak, ha nem is feltétlenül etikai okokból, hanem az egészségügyi és környezeti előnyei miatt. Erre az igényre nem csak az élelmiszeripar, hanem többek között a szépségipar és a vegyipar is felfigyelt. Az idevágó szakzsargonról azt érdemes tudni, hogy egy terméken található vegán címke az állati összetevők hiányát jelenti, míg a kegyetlenségmentes (cruelty free) felirat olyan termékre utal, amelyet nem teszteltek állatokon – de az akár még tartalmazhat állati összetevőt. Ha szeretnél akár csak néhány terméket leváltani növényi verzióra, akkor itt bemutatjuk a hagyományos választékon túl a vegán kínálatunkat is, hogy ne kelljen mindent átböngészned.

Vegán és öko háztartás

Ha a gyomrodra és a testedre is tudatosan figyelsz, akkor már gondoskodhatsz az otthonodról is ugyanezen szellemiségben. Velünk egyszerű lesz odafigyelned, hiszen itt egy helyen van minden vegán is öko termék, ami csak kellhet a takarításhoz, mosáshoz és mosogatáshoz.

Ami ehető, az kívülről sem árt