Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Az éjszakák fontosabbak, mint gondolnád!

Gondold végig, mi mindent teszel napközben, hogy szebb legyen az alakod, kevésbé ráncos a bőröd, ellenállóbb az immunrendszered, élesebb a memóriád vagy éppen jobb a hangulatod.

 

Bármit is teszel, tartsd meg a jó szokásaidat, csak az időzítést csináld okosabban!

 

Tudtad, hogy a szervezetedben éjszaka, alvás közben milliónyi csoda történik? A bőrsejtjeid a kollagén termelődésén keresztül 2x gyorsabban regenerálódnak, mint nappal, az immunrendszered ilyenkor termeli és bocsátja ki a fertőzésekkel és gyulladásokkal szembeszálló citokin fehérjéket, a tested ilyenkor hozza egyensúlyba az étvágyat szabályozó hormonokat, az agyad pedig méregtelenít, hogy minél tovább megőrizhesd a memóriádat és az emlékeidet.

 

A tested pontosan tudja, hogyan erősödjön, regenerálódjon, javuljon minden éjjel. Tanulj tőle! Légy okosabb a többieknél és ne pazarold el az éjszakáidat: legyen minden alvásod egy igazi wellness-kúra!

 

Formáld az alakod, kontrolláld a testsúlyod, szépítsd a bőröd, erősítsd az immunrendszered, tartsd karban a memóriádat minden éjjel és aludj jobban, pihentetőbben!

 

Gyere, ismerd meg a Nottevit-et és ne feledd: Amíg Te alszol, a Nottevit dolgozik!

 

 

Nottevit Skinny Sleep

 

FORMÁLD AZ ALAKOD ALVÁS KÖZBEN!

 

Több mint 3 millió eladott kapszulával a Nottevit vásárlók abszolút kedvencének számító éjszakai testsúlykontroll termék, a Nottevit Skinny Sleep továbbfejlesztett változatát mostantól megújult összetétellel érheted el. Régóta szerettük volna egy különleges növényi kivonattal erősíteni a formulát, így megszületett a még több éjszakai testsúlykontrollt kínáló új Nottevit Skinny Sleep, amely természetesen a minőségi alvásban is segít neked!

 

A továbbfejlesztett összetétel indiai csalán (Coleus forskohlii) kivonatot tartalmaz. Ez az egzotikus növényi kivonat segíti a már elraktározott, lerakódott zsírok mobilizálását, így fontos szerepet játszhat a testsúly eredményes szabályzásában. Aludj jól és formáld az alakod minden éjjel a Nottevit Skinny Sleep-pel!

Nottevit Happy Sleep

 

BOLDOGSÁG ÁGYBAN, PÁRNÁK KÖZT!

 

Az alvás és a pszichés állapot rendkívül szoros kapcsolatban áll egymással. A minőségi alvás hiánya depresszív hangulatot, az örömre való képesség elvesztését, kedvetlenséget, érzelmi kimerültséget okozhat. Emellett a kevés, nyugtalan és rossz minőségű alvás következményeként hosszú távon a hangulatzavarok is állandósulhatnak.

 

A Nottevit Happy Sleep hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonatokkal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, emellett alvás közben hasznosuló, a pozitív hangulatot fenntartó és idegrendszert támogató összetevőivel a másnapi jó közérzetedhez is hozzájárul.

Nottevit Beauty Sleep

 

 

ÁLMODJ ÉS SZÉPÜLJ MINDEN ÉJJEL!

 

A bőr éjszaka 2-szer gyorsabban regenerálódik, mint nappal, de ez csak akkor tud bekövetkezni, ha nyugodtan, jól alszunk.

 

Rossz minőségű vagy kevés alvás esetén több kortizol, vagyis stresszhormon termelődik. A magasabb kortizolszint hatására felgyorsulhat a bőr rugalmasságát, feszességét biztosító kollagén lebontása, így bőrünk megereszkedett, puffadt és fakó lesz, ráncaink és a szem alatti karikák elmélyülnek, a bőr öregedése felgyorsul.

 

A Joy Prix de Beauté díjas Nottevit Beauty Sleep magas minőségű növényi kivonatokkal gyengéden segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, emellett 8 értékes bőrtápláló nutrikozmetikummal minden éjjel belülről táplálja a bőrödet.

 

Ne feledd, a szépség a jó alvással kezdődik!

Nottevit Focus Sleep

 

ALUDJ AZ EMLÉKEIDÉRT!

 

Ha nem szeretnéd idő előtt elfelejteni szeretteid nevét, a velük töltött legkedvesebb emlékeidet vagy egyszerűen csak friss és versenyképes akarsz maradni a munkahelyeden, akkor két dologra kell figyelned: a jó minőségű alvásra és az agyi vérkeringésed egészségére.

 

A rossz alvás és a lassuló agyi vérkeringés ugyanis rövid távon memóriazavarokat, ingerlékenységet és mentális kimerültséget okozhat, hosszú távon pedig felgyorsítja az agy öregedését.

 

A minőségi alvásban és az egészséges (agyi) vérkeringés fenntartásában nyújt neked segítséget a Nottevit Focus Sleep.

Az éjszakáid fontosak, ne pazarold el őket! Te mit fogsz tenni alvás közben az egészségedért?