Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nőnapi ajánlataink

 

Csupa fantasztikus dologgal készültünk, hiszen fantasztikus nőknek (a szeretteidnek és adott esetben neked is) szánjuk őket. Szemet gyönyörködtető virágok, ízlelőbimbókat kényeztető nyalánkságok, ápoló kencék, minőségi italok és éttermi színvonalú készételek várnak nőnapi kínálatunkban. Ne sajnáld magadtól a szépet és a jót, és a számodra fontos hölgyeknek is add meg azt a gesztust, amit megérdemelnek.

Március 8.-án tehát nemzetközi nőnapot ünneplünk, készülj fel rá időben – de ha el is felejted, mi 3 órán belül úgyis kivisszük, hiszen tudod.

Egy csodás virág helyetted is beszél

Az elismerés, bókolás és kedveskedés klasszikus formája a színpompás virágok ajándékozása. Eltelhet akárhány évszázad, ez a hagyomány bizony nem fog kikopni, és bármelyik női szív ellágyul a természet szépségeitől. Cserepes növényeinkhez igényes kaspókat is árulunk, illetve vágott csokrainkat is minőség-garanciával kapod.

Az ehető szeretetnyelv