• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nestle gabonapehelyhek

Jó reggelt! Arra gondoltunk, hogy ez jó alkalom lenne a bemutatkozásra. A világ legismertebb reggelizőpelyhei közül jónéhányat a Nestlé Gabonapelyhek gyárt. Minden reggel egyetlen fontos küldetéssel ébredünk: Szeretnénk hozzájárulni a kiegyensúlyozott reggelizéshez.

Hiszünk abban, hogy a reggeli a legfontosabb étkezésünk, ezért dolgozunk folyamatosan azon, hogy a gabonapehely a legjobb választást jelentse Neked. Megkönnyítjük a tápanyagok bevitelét egy ízletes tál gabonapehellyel.

Mi a Nestlé Gabonapelyheknél azon dolgozunk, hogy kiegyensúlyozottabbá tegyük a reggelit. Ennek egyik módja, hogy termékeinket olyan jól ismert összetevőkkel készítjük, mint a teljes értékű gabona, az ízletes kakaó, a finom méz vagy a fahéj.

A dobozokon látható zöld csík és a teljes értékű gabonát jelképező zöld logó egyben jelöli elkötelezettségünket is a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett.  Tehát amikor ezt a zöld csíkot és a teljes értékű gabonát jelző feliratot látod a csomagoláson, biztos lehetsz benne, hogy a termék legalább 8 gramm teljes értékű gabonát tartalmaz adagonként (1 adag = 30g). Garantáltan. Ez nagyon hasznos tud lenni, amikor bevásárlás közben nincs idő sem gondolkodni, sem az apró betűket elolvasni.

 

 

A NESTLÉ FITNESS gabonapehely energiát ad a reggelekhez!* 

*A B2-, B3-, B5- és B6 vitaminok részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

 

És ez nem minden: teljes értékű búza és zabpehely hozzáadásával készül. Mert bármi is a célod, kellő energiával és kitartással nincs lehetetlen!

Élvezd a Fitness gabonapelyheket a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként. Az édesebb íz kedvelőinek a csokis vagy a joghurtos változat lehet a tökéletes, de gyümülcsös és natúr változatban is megtalálhatóak a boltok polcain.

A granola rajongók számára is jó hírünk van, már elérhetőek a Nestlé Fitness Granolák, amik teljes értékű zabbal, valamint izomaltulózzal készülnek. Az izomaltulóz egyéb cukorhoz és a mézhez képest is lassabban emeli meg a vércukorszintet.

Élvezd a Nestlé Fitness granolák ellenállhatatlan ízét, a kiegyensúlyozott étrend részeként, csokis, mézes és vörösáfonyás-tökmagos változatban!