Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Vegyél részt Te is a Tarka és a Magic Milk laktózmentes tejtermékekkel, valamint a Toffini
tofukkal játékunkon, ahol most akár 1 db promóciós termékkel is nyerhetsz!

A részleteket a www.magyaranyero.hu oldalon találod.

Játssz és nyerj készpénzt!

A nyereményjáték időtartama:

2023. augusztus 10. – 2024. január 03.

Vásárolj a nyereményjáték ideje alatt bármely Tarka, Magic Milk vagy Toffini Tofu terméket, őrizd meg a blokkot, majd töltsd fel az AP kódot a www.magyaranyero.hu oldalra és nyerj!

 

A nyereményjátékban 1.000.000 Ft értékű fődíj, 140 db pénznyeremény, valamint 50 db Magyar Termék nyereménycsomag vár Rád, melyek akár már 1 db Tarka, Magic Milk és /vagy Toffini tofu megvásárlásával a tiéd lehetnek.

Mit nyerhetsz?

 

• Már 1 termék vásárlásával esélyed lehet megnyerni az 50 db Magyar Termék ajándékcsomag vagy az 50 db 5.000 Ft-os pénznyeremény egyikét!

• 2 termék vásárlása esetén már esélyed van megnyerni a 40 db 10.000 Ft-os pénznyeremény egyikét!

• 3-4 termék vásárlásával lehetőséged nyílik megnyerni a 30 db 20.000 Ft-os pénznyeremény egyikét!

• 5 termék egyidejű vásárlása esetén pedig megnyerheted a 20 db 50.000 Ft-os pénznyeremény egyikét vagy akár a fődíjat is, az 1.000.000 Ft-ot!

 

Mit kell tenned, hogy játszhass?

 

• Vásárolj 2023. augusztus 10. és 2024. január 03. között minél több Tarka, Magic Milk, Toffini tofu terméket. Őrizd meg a blokkot vagy az elektronikus számlát.

• Regisztrálj a www.magyaranyero.hu oldalon és jelentkezz be.

• Nyisd ki a Nyereménykasszát és töltsd fel a vásárlást igazoló blokkról az AP kódot, vagy az elektronikus számla sorszámának utolsó 10 karakterét és nyerj akár azonnal pénznyereményt vagy termék ajándékcsomagot!

• A főnyereményt a játék végén sorsolják ki azok között, akik egy alkalommal legalább 5 db, a játékban részt vevő Magyar Termék védjegyes terméket vásároltak.

 

 

Játssz velünk és növeld az esélyed a nyerésre!

 

• Minél több, a játékban résztvevő terméket vásárolsz, annál többször és annál nagyobb értékű nyereményekért indulhatsz.

 

 

Regisztrálj vagy jelentkezz be és nyerj!

 

• Ahhoz, hogy kódot tudj feltölteni, először jelentkezz be a www.magyaranyero.hu oldalán, vagy regisztrálj egy új profilt!

 

Csak pár kattintás: www.magyaranyero.hu