Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nagyszerű árak

A Kifli görbéje mindig ugyanolyan, ami sajnos nem mondható el az inflációs görbéről. Nem csoda, ha már csak csukott szemmel mersz vásárolni, annyit emelkedtek az árak, de mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is megérje nálunk vásárolni. Felsorakoztatjuk az érveinket.

Saját márkák, nagyszerű ajánlatok

A YES Mánia exkluzív, csak a Kiflin kapható márkáinak közös metszete, hogy remek minőségűek és kifejezetten baráti áron kaphatóak. Olyan márkák tartoznak ide, mint a Miil (tejtermékek), a Dacello (felvágottak), a Pappudio (készételek), az Ubomi (kávék) vagy a Moddia (háztartási papíráruk). Ezen kívül is számtalan olyan termékünk van, amely megkapta a Nagyszerű ajánlatok címkét (ezekhez keresd a piros láng ikont). Ehhez naponta több száz terméket hasonlítunk össze a versenytársakkal, hogy egy forinttal se fizess többet a Kiflinél, mint bármelyik szupermarketben.

A Kiflivel üzemanyagot és időt takarítasz meg

Az idő pénz, szokás mondani, de ami még inkább az mostanság, az a benzin. Ne ülj autóba, ha nem muszáj, inkább válaszd a környezet- és pénztárcabarát megoldást. A Kifli futárok CNG teherautóikkal házhoz viszik a komplett nagybevásárlást, 18.000 Ft felett vagy Prémium és Kiflicske Klubtagoknak ráadásul ingyen. Mivel ezen járművek károsanyag-kibocsátása eleve alacsony, és egy praktikusan megtervezett körben akár 13-14 vásárlóhoz gurul el, a bolygó is jobban jár – te meg töltsd az idődet valami hasznosabbal, mint a sorban állás.

Tudatos vásárlás

Ha online vásárolsz, akkor pontosan látod, hogy mit és mennyiért veszel. Úgyhogy nem fogsz sokkot kapni a nagybevásárlás végén, hogy fejben összeadva jóval kevesebbnek tűnt számodra a végösszeg. A Kiflin bármikor hozzáadhatsz valamit a bevásárlólistádhoz, amint eszedbe jutott egy fontos dolog vagy épp kifogyott valami, ezáltal tényleg csak azt veszed meg, amire szükséged van. Ráadásul (figyelem, túlságosan ismerős szituáció következik) a kasszánál álldogálva sem dobálsz be rejtett költségeket csoki formájában.

Kihívásokban nincs hiány, de továbbra is igyekszünk kiváló szolgáltatást nyújtani elérhető áron.

Köszönjük a bizalmat!