Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Műanyagmentes, lehúzható Zewa nedves toalettpapírok

Műanyagmentes, lehúzható Zewa nedves toalettpapírok

A mindennapi higiéniai rutinod részeként a száraz toalettpapír és a Zewa nedves toalettpapír 2 lépéses, kombinált használata tökéletes frissességet és tisztaságot biztosít. Fedezd fel biztonságosan lehúzható és biológiailag lebomló nedves toalettpapír kínálatunkat!

A Zewa nedves toalettpapír ugyanolyan biztonságosan lehúzható, mint a száraz toalettpapír. Így alkalmas arra, hogy a száraz toalettpapírral együtt húzd le. Ráadásul lehúzás után a Zewa nedves toalettpapír mostantól (akár 2-szer*) gyorsabban feloldódik.

 

*(Akár 2-szer) gyorsabban oldódik fel, mint a korábbi termékek. Az optimális feloldódás érdekében, egyszerre maximum 2 lapot húzz le!

A Zewa nedves toalettpapír 100%-ban növényi alapú rostokból készül, amelyek FSC- tanúsítvánnyal rendelkező és gondosan kezelt erdőgazdálkodásokból származnak. A nedves toalettpapír amellett, hogy lehúzás után nagyon gyorsan feloldódik, egyben műanyag- és mikroműanyagmentes. Ennek köszönhetően nem növeli az óceánok műanyaghulladék-terhelését.

 

Csomagolásainkkal és termékeinkkel folyamatos lépéseket teszünk a környezetszennyező hatások csökkentése érdekében. A Zewa nedves toalettpapír csomagolása mostantól újrahasznosítható.