Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
moltex környezetbarát pelenkák

Környezetbarát az első pillanattól a Földön

Add át a Földet gyermekednek úgy, ahogyan Te kaptad. Szerencsénkre ebben a szép gondolatban egyre többen értünk egyet és egyre több vállalkozás rukkol elő olyan termékkel, melyek környezetbarát módon könnyítik meg életünket. A Moltex Pure and Nature pelenkái éppen ilyenek, hisz 100%-ban zöld energiával készültek és alapanyaguk is tiszta forrásból származik. A Moltex pelenkákat egyszerű használni, biztonságos a baba bőrének és a Földnek is. Igen, létezik ilyen alternatíva, és a Kifli.hu-nál most megvásárolhatod.

Válaszd a Moltex pelenkákat!

A Moltex család számára a fenntarthatóság a legfontosabb, a környezetbarát technológiák mellett pedig arra is ügyelnek, hogy a pelenkák klór, latex és mindenféle kemikáliától mentesek legyenek. A természetes megoldások azonban nem jelentik azt, hogy kényelmetlen lenne a babának, a pelenkák akár 12 órán át szárazon tartják a kicsi bőrét egy vékony nedvszívó réteggel. A Moltexek gyártása során kizárólag megújuló energiát használnak és gyakorlatilag semmilyen hulladék nem keletkezik, egy zero waste technológiának köszönhetően.

Természetes anyagokból

A babák bőre a legfinomabb – ezzel valószínűleg mindenki egyetért. És persze ezzel együtt érzékeny is, fontos tehát, hogy a legjobb minőségű termékekkel ápoljuk. A Moltex pelenkái kizárólag természetes, növényi eredetű alapanyagokból készülnek. A bőrrel közvetlenül érintkező belső réteg kukoricát és cukornádat tartalmaz, a hátoldalon pedig BIO Pamut gondoskodik a legkisebbek érzékeny bőrének kényelméről. A gyártás során nem használnak semmilyen káros összetevőt és még a pelenkán látható mintáknál is ügyeltek rá, hogy ne toxikus tintát használjanak.