Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Meghozta a gólya a legújabb sajátmárkás családtagunkat, a MODDIA Baby-t, amely megváltoztatja a babaápolási szokásaidat. A MODDIA Baby ugyanis kiváló minőséget kínál kedvező áron, környezetbarát módon egy tökéletes csomagban, amelyet szülőként csak szeretni lehet. A MODDIA Baby kínálatában hipoallergén és vegyszermentes pelenkák, nadrágpelusok és pelenkázó alátétek, valamint műanyagmentes és 100%-ban biológiailag lebomló nedves törlőkendők találhatóak, amelyeket arra terveztek, hogy kisbabád boldog és komfortos legyen. Kényeztesd szemed fényét prémium kategóriás babaápolással anélkül, hogy a költségvetésedet veszélyeztetné! Tehát próbáld ki kockázatmentesen: szeresd meg, vagy ne fizess érte egy forintot sem!

Ismerd meg az új MODDIA Baby pelenkákat! Az ultra nedvszívó magnak és az ún. Fast-Dry 2.0 technológiának köszönhetően a babád akár 8 órán át száraz marad. A szivárgásmentes kialakítás megakadályozza a kellemetlen foltokat, míg a szuperpuha, lélegző és fenntartható forrásból származó cellulóz kíméli a baba érzékeny bőrét. A légáteresztő külső réteg gondoskodik a babapopsi szellőzéséről, a rugalmas oldalak pedig tökéletes illeszkedést biztosítanak az összes tekergőnek. Ráadásul a nedvességjelző jelzi, hogy mikor van itt az ideje egy pelenkacserének.