Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Mindenkori hőseink: köszöntjük az édesanyákat!

Az idei anyák napja több szempontból is rendhagyó ünnep: az elmúlt hetek önkéntes karanténba vonulása sokakat ébreszthetett rá arra, milyen nagy kincs és mennyire értékes az az idő, amit édesanyjával tölthet. Közben viszont a WHO ajánlása alapján pont azzal lehet a legjobban kimutatni a szeretetet, hogy a koronavírus által leginkább veszélyeztetett korban lévő szülőket, nagyszülőket nem látogatja a család. Fura ez a kettősség, amely átszövi a 2020-as anyák napi ünneplést.

Az online kapcsolattartás, a mindennapos telefonos beszélgetés nem hasonlítható ugyan a személyesen eltöltött időhöz, mégis lehetővé teszi a törődés kimutatását, a szeretet közvetítését. Az édesanyák azok, akik életüket a családjuknak, gyermekeiknek szentelve élik, és akiknek a világ legnagyobb köszönetcsomagja is kevés lenne viszonozni azt az anyai féltést, óvó szeretetet, gondos törődést és odaadást, amellyel gyermekeik életét terelgetik a mindennapokban. Időnként a háttérben, máskor nagyon is előtérben teszik meg a legtöbbet azért, hogy családtagjaik érzelmi biztonságban legyenek, és szeretetben éljék a mindennapjaikat. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden édesanyának az emberfeletti teljesítményért, a néma és csendes védőburokért, melyben a gyermekek biztonságban érezhetik magukat!

Valódi törődés a nehéz helyzetben

Az elmúlt hetekben a család fiatalabb tagjai is lehetőséget kaptak arra, hogy kimutassák szeretetüket, hálájukat és törődésüket édesanyjuk, nagymamájuk felé. A nevükben leadott online bevásárlással nemcsak a törődést lehet hangsúlyozni, de az édesanyák biztonságáról is lehet gondoskodni. Számos megrendelés érkezik hozzánk, melynek megjegyzés mezőjében jelzik a megrendelők, hogy szüleik, nagyszüleik nevében rendeltek, mi pedig minden ilyen alkalommal meghatódunk a családi kötelékek és érzelmek erején. Hálásak vagyunk Nektek, hogy ezt ilyen közelről, nap mint nap láthatjuk.