Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Szerencsére nem csak rajta múlnak az ajándékaid, hiszen a Kifli autót is tele lehet ám tömni édességgel, szépségápolási csomagokkal és játékokkal, sőt, még az adventi kalendáriumokat is ránk bízhatod! Ugyan nem rénszarvasok vezetik a kocsijainkat, de a mi kiszállításunk is eléggé is környezetbarát. És bár nem lesz akkora szakálla a futárnak, mint a Mikulásnak, legalább annyira kedves lesz, és egészen az ajtódig viszi a csomagokat akkor is, ha elromlott a lift (vagy ha nincsen kémény, ugyebár). Tömd tele velünk szeretteid Mikulás-zsákjait válogatott nyalánkságokkal, és magadról se feledkezz meg!

Csokitól duzzadó zsákok

Minden gyerek (és édessszájú felnőtt) epekedve várja a Mikulást, pontosabban az ezen apropóval érkező csokoládé-özönt. Csupa finom, minőségi és szemet gyönyörködtető ajándékötletünk van a csizmákba és a zsákokba idén is!

Senki nem maradhat ki a jóból!

 

Az ünnep mindenkié, és nincs szomorúbb annál, mint amikor valaki csak sóhajtozva nézi a finomságokat, mert nem eheti meg őket. A Kifli az ország egyik legnagyobb laktóz-, glutén- és hozzáadott cukortól mentes kínálatával szeretné biztosítani, hogy mindenki egyformán élvezhesse az édességeket az étrendjétől függetlenül.