Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Mi mindig Veled és családoddal vagyunk - Blog 2020.03.30.

MI MINDIG VELED ÉS CSALÁDODDAL VAGYUNK

Néhány praktikus tudnivaló a rendelésről és kiszállításról

Számunkra a Kifli.hu-nál minden helyzetben az a legfontosabb, hogy segítsünk a lehető legkönnyebben és leggyorsabban lebonyolítani a bevásárlást: szeretnénk éreztetni, hogy mi mindig Veled és családoddal vagyunk, amikor friss élelmiszerekre, prémium minőségű termékekre van szükségetek.  Ahogyan senki más, néhány hónappal ezelőtt mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen sok magyar család fogja egyszerre feltölteni az otthoni éléskamráját online szupermarketünkben. Fantasztikus érzés, hogy bizalmatokkal megtiszteltek bennünket, viszonzásként pedig szeretnénk őszinték lenni. Bár minden egyes munkatársunk reggeltől estig azért igyekszik és dolgozik fokozott tempóban, hogy mielőbb teljesíthesse a megrendeléseket, sajnos előfordulnak késések, kellemetlenségek. Folyamatosan, szó szerint napról napra növeljük kapacitásainkat és veszünk fel új munkatársakat, hogy újabb és újabb kiszállítási időpontokat tudjunk biztosítani, azonban egyelőre több megrendelés érkezik be, mint amennyit teljesíteni tudunk. Mindent megteszünk, hogy mielőbb akkora kapacitással rendelkezzünk, ami lehetővé teszi minden beérkező rendelés gyors kézbesítését.

A Kifli.hu kulisszái mögött

A Kifli.hu-nak nincsenek fizikai boltjai: mi egyetlen központi raktárból folyamatosan növekvő számú sofőrrel és járművel szállítjuk ki az interneten megrendelt árucikkeket. Természetesen maszkban, kesztyűben és érintésmentesen, hiszen a családtagjaitok biztonsága mellett munkatársainkra is ügyelünk. A csapat napról napra bővül és igyekszünk minden családba odaérni legkésőbb akkorra, amikor szükség van ránk. Munkatársaink egészségére pedig nemcsak a munkaruhával ügyelünk: rendszeres kézmosással, testhőmérsékletük ellenőrzésével, gyakori takarítással és fertőtlenítéssel védjük az ő egészségüket is.

Együtt megoldjuk: igazságosan osztozunk