Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Univer Disney Baby

Minden Anyuka és Apuka számára a legfontosabb, hogy gyermeke egészségesen növekedjen, fejlődjön. Ehhez nyújt segítséget az Univer Bébiétel, mely a hozzátáplálás kezdeti szakaszától adható a babáknak. A közös falatozás még vidámabb lesz, hiszen a csomagolásokon Micimackóval és barátaival találkozhattok.

 

A desszertek és az italok nem tartalmaznak gyümölcssűrítményeket, kizárólag gyümölcsvelőket alkalmazunk alapanyagként.

 

Az Univer Bébiételei és italai szigorúan ellenőrzött, glutén- és tejszármazék mentes alapanyagokból készülnek cukor hozzáadása nélkül továbbra is.

 

Minden címkén megtalálhatók azok az információk, amelyek a legmegfelelőbb bébiétel kiválasztását segítik. A lejárati idő a fedél oldalán olvasható. A címkén az Univer logó és termék megnevezés mellett található szám az ajánlott alsó korhatárt jelzi, amikortól az adott étel fogyasztása már javasolható.

 

 

Az Univer Bébiételek és italok mindegyikét hőkezeléssel sterilizáljuk, és biztonsági vákuumzáras csomagolással forgalmazzuk. A vákuumzárás azt eredményezi, hogy az üvegek fedele a nyitáskor kattan egyet. A címkén szereplő tápanyagtáblázat részletesen megmutatja, hogy az értékes összetevők milyen mértékben találhatók az adott ételben és italban, így könnyen kiszámíthatjuk a tápanyagértéket a baba napi igényéhez viszonyítva.