Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

A Kiflinél újradefiniáljuk a speciális táplálkozást, bebizonyítva, hogy az egészség és a finomság nem zárják ki egymást. Egy év alatt bő 60 ízletes glutén-, laktóz- és hozzáadott cukortól mentes termékkel bővítettük kínálatunkat, a normál termékekkel megegyező áron. Vásárlóinknak ezzel jelentős költségeket takarítottunk meg, és több mint 60 000 boldog vásárlót szolgáltunk ki. Ráadásul olyan exkluzív kincseket hozunk el neked, amelyeket sehol máshol nem találsz - mint például az Amurex Cöli cirok cipócsodája vagy a laktózmentes, vegán Bedda Come on Bert krémes sajtalternatívája. Mi nem csak egy online élelmiszerbolt vagyunk, hanem egy olyan úti cél, ahol a jó közérzet, a jó íz és a jó ár találkozik. Köszönjük, hogy ezt lehetővé teszed!

Mindenki megérdemli a kiváló ételeket: vásárolj be a laktóz-, glutén- és hozzáadott cukortól mentes élelmiszerekből csökkentett áron, hogy a speciális étkezésed ne kerüljön többe, mint a hagyományos alternatívák!