Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Ha te is az a típus vagy, akinek öt fok alatt leállnak a létfunkciói, akkor ismerős az érzés, hogy hiába a pulcsi meg a kesztyű, igazán csak belülről tudsz átmelegedni. Ilyenkor kell egy csésze meleg ital, ami nem csupán azért esik jól, mert végre fagyosszentből újra hús-vér emberré varázsol, hanem mert nagyon finom. És itt jövünk mi a képbe, hiszen a Kiflin egészen szédítő választék van kávékból, teákból, alkoholos és alkoholmentes különlegességekből. Mivel úgysem tudsz közülük választani, pakolj be a kosaradba többfélét – a legtöbb bőven eláll egész télen –, főleg, hogy 24.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk.

Őrölt jó a kínálatunk!

 

A feketédért bármit, ugye? Mi nem viccelünk, amikor azt mondjuk, hogy minden ízlést kiszolgálunk, legyen az szemes, őrölt, kapszulás, instant vagy specialty – de a növényi és hagyományos tejekről, illetve ízesítőkről sem feledkeztünk meg.