• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Kiflinél azon vagyunk, hogy az ünnepek idején tényleg csak azzal törődj, ami igazán fontos: a szeretteiddel és az együtt töltött minőségi idővel. Idén is azt szeretnénk, hogy ezeket az értékes pillanatokat otthon tölthesd, a boltról boltra rohanás, sorban állás és cipekedés helyett. Ránk számíthatsz a felkészülésben, hiszen minden ünnepi alapanyagot, ajándékot, háztartáshoz szükséges kelléket és még a karácsonyfát is kiszállítjuk. Bár futárautóinkat nem rénszarvasok hajtják, örömmel tölt el minket a gondolat, hogy elvihetjük a háztartásokba ezt a sok szeretetet és gondoskodást.

 

Kellemes ünnepeket kíván a Kifli.hu csapata! :)

 

Az ünnep szép hagyomány, de a legjobb része mindig az, ami el is fogyasztható, igaz? Akár kreatívan elkészíteni szereted a süteményeket, akár csak a felfalásában jeleskedsz, mi boldogan kiszolgálunk hatalmas kínálatunkkal. Extra meglepetéssel is készültünk: Készítsd el ínycsiklandó sós karamellás mézeskalács tortánkat, vásárolj az összes hozzávalóból min. 1 db-ot és 20% kedvezményt kapsz azok árából! Akár 90 percen belül kivisszük a karácsonyi édességek hozzávalóit, illetve az előre elkészített verzióikat is, nem beszélve a Magyarországon alapvető szaloncukor-adagodról, sőt, téli italokat is javaslunk melléjük.