Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Kiflinél azon vagyunk, hogy az ünnepek idején tényleg csak azzal törődj, ami igazán fontos: a szeretteiddel és az együtt töltött minőségi idővel. Idén is azt szeretnénk, hogy ezeket az értékes pillanatokat otthon tölthesd, a boltról boltra rohanás, sorban állás és cipekedés helyett. Ránk számíthatsz a felkészülésben, hiszen minden ünnepi alapanyagot, ajándékot, háztartáshoz szükséges kelléket és még a karácsonyfát is kiszállítjuk. Bár futárautóinkat nem rénszarvasok hajtják, örömmel tölt el minket a gondolat, hogy elvihetjük a háztartásokba ezt a sok szeretetet és gondoskodást.

 

Kellemes ünnepeket kíván a Kifli.hu csapata! :)

 

Már javában készülünk a fák értékesítésére: december 2-től te is rendelhetsz belőlük, és 5.-étől már ki is visszük őket!

 

Mi a karácsonyfát is kivisszük neked, nem csak az ajándékokat és az ünnepi menüsor hozzávalóit. Nincs több hidegben alkudozás, fárasztó és körülményes cipekedés, illetve tűlevelek kiszedegetése a kabátodból és a tenyeredből. Ugyanis a Kifli kedves futárjai felviszik neked a fát, akár a lift nélküli társasház ötödik emeletére is. Ráadásul a karácsonyfáinkat baráti áron adjuk, hogy ne csak fizikailag kíméljünk meg, hanem anyagilag is. ITT elolvashatod, hogyan kapod meg a karácsonyfádat!
Ezeket a természetes fákat Magyarországon nevelik – ezért nem utaznak sokat méghozzá  kifejezetten karácsonyfának szánva, szem előtt tartva annak funkcióját és szépségét.Azonban ne feledd: tökéletesen szabályos élő karácsonyfa csak a mesékben és Photoshopban létezik, ésnem is kell, hogy kismanók szögmérővel és körömollóval szabják sterilre a fádat. A te fádpont úgy lesz csodás, amilyennek te feldíszíted a saját ízlésed szerint!