Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Maszlik kézműves tejtermékek

Maszlik kézműves tejtermékek

Ittál már igazi tejet? Próbáld ki a Maszlik kézműves termékeket! Az ipari tej és tejtermékek már nem feltétlen szerepelnek az egészséges táplálékok között, pedig maga a tej az emberiség egyik legősibb tápláléka. A tej és tejből készített ételek táplálják a szöveteket, erősítik a csontokat, valamint kalciumot, B-vitamint és sok fehérjét tartalmaznak. Mindemellett erősíti az immunrendszert is. Ahhoz viszont, hogy mindezeket az előnyöket maximálisan élvezni tudjuk, érdemes kézműves, házi tejtermékeket választani, ahol a tej épp annyi feldolgozási folyamaton megy keresztül, amennyire szüksége van.

 

Válaszd a kézművest! A minőségi, tápláló tejtermékek alapja a valódi tej, mely nyomelemekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. A kézműves termelők inkább kevés, de minőségi alapanyagokból dolgoznak és nem a termék szavatosságának meghosszabbítását tűzik ki célul, hanem azt, hogy a lehető legközelebb legyen a késztermék a tej eredeti tulajdonságaihoz.

 

A Középső-Cserhát szelíd lankáin, a palóc föld szélén, a Szente patak völgyében helyezkedik el a Maszlik családi gazdaság. A gyártó mezőgazdasági vállalkozását 1991-ben növénytermesztéssel kezdte, majd pár évvel később állattenyésztéssel bővítette. A családi vállalkozásban 80 tehenet fejnek, az időjárástól és a takarmányozástól függően pedig napi 1500-2000 liter tejet termelnek. A gyártó nem akart tömegtermelésbe fogni, inkább a kevesebb darabszámú, de minőségi tejtermékek készítése mellett kötelezte el magát. A gazdaság legfontosabb célja, hogy a teljes termelési folyamatot kézben tartva „a földtől az asztalig” mindent ők maguk termeljenek.

 

EGYÉB KÉZMŰVES TERMÉKEK