Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Márton-napi liba

November 11. Márton-nap, amikor nem csupán a névnaposokat ünneplik, hanem évszázadok óta a termények betakarításának végét és az új bor elkészültét is. A legenda szerint a mai Szombathely területén született Szent Márton egy libaólban próbált elbújni, amikor a francia Tours város püspökévé választották volna 371-ben, ugyanis nem vágyott erre a tisztségre. Azonban a ludak lebuktatták őt hangos gágogásukkal. Ez a nap sokak számára pedig egyet jelent a 40 napos böjt előtti utolsó lakmározással. Már a rómaiaknál is az új termésből és borból tartottak lakomát, lúdvacsora után pedig a kiforrott új borral volt szokás koccintani. Mi a Kiflinél, pedig pont azzal foglalkozunk, hogy libát, kacsát és a hozzájuk illő bort házhoz szállítjuk neked. Persze találsz más különlegességeket is libamájból, és olyan desszerteket, amikkel méltón le lehet zárni egy ilyen vacsorát.

Nyitány

Összeül a család, koccintotok egy minőségi borral, majd beleharaptok a kikészített falatkákba, miközben felelevenítetek néhány jópofa sztorit. Ti mit falnátok inkább előétel gyanánt: kacsazsíros, kézműves kovászos kenyeret, kacsaszalámis bagettet, vagy omlós kalácsot?

Öblítsd le borral!