![Marhahús választék](https://www.kifli.hu/cdn-cgi/image/f=auto,w=1230,q=75/https://cdn.kifli.hu/images/microsite/850/850-1655305611.jpg)
Rendkívül erőteljes és finom íze miatt fogyasztjuk a marhahúst, de érdemes azt is tudni, hogy a vörös hús a létfontosságú fehérjén túl sok vasat, cinket és B-vitaminokat is tartalmaz. Külön kiemelendő, hogy az agyműködéshez, az idegszövetek működéséhez és a vörösvérsejtek termelődéséhez szükséges B12-vitamint csak állati termékek révén juttathatjuk be a szervezetünkbe. No de elég a lexikonból, jöjjön a nyálcsorgatás a Kifli prémium marhaszelekciójával.
![](https://cdn.kifli.hu/images/microsite/divider/20834/20834-1655303261.jpg)
Marha könnyű bánni velük
![](https://www.kifli.hu/cdn-cgi/image/f=auto,q=75/https://cdn.kifli.hu/images/microsite/image/20836/20836-1655301898.jpg)
Nyáron végre lehet bográcsban gulyást és pörköltet főzni, és persze grillezni a sistergő a hamburgerpogácsákat. Ezen fogásokhoz lesz jóbarátod a Kathi Food Kft., amely kizárólag magyartarka növendék marhák feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik. Azért ezt a fajtát választották, mert a kivénhedt példányokkal ellentétben könnyen elkészül, gazdag az ízvilága, azonban a nagytestű húsmarhafajtákhoz hasonlóan márványozott és porhanyós.
![](https://cdn.kifli.hu/images/microsite/divider/20840/20840-1655303514.jpg)
Gulyásleves
![](https://www.kifli.hu/cdn-cgi/image/f=auto,q=75/https://cdn.kifli.hu/images/microsite/image/20939/20939-1655366045.jpg)
HOZZÁVALÓK
- 300 g elülső marhahús (nyak)
- 100 g hámozott hagyma
- 200 g hámozott burgonya
- 40 g sima liszt
- 1,2 liter marha alaplé
- 3 hámozott gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál zsír
- 1 evőkanál édespaprika
- 1 evőkanál szárított majoranna
- 1 teáskanál őrölt kömény
- Só
- Bors