Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Mandulagurt

Egészséges növényi alapú nasira vágysz? Mindened a mandula? Vagy kipróbálnál egy kényeztető újdonságot? Itt az idő, hogy megismerd ínycsiklandó Alpro mandulagurtjainkat, melyeket mediterrán szenvedéllyel készítettünk!

Az Alpro mandulagurtok előállításakor (is) kiemelten figyelünk a környezetre: csak európai mandulákkal dolgozunk, melyek öntözéséhez elsősorban esővizet használunk és melyeket a vadméhek poroznak be - természetesen.

Jó úton jársz!*

*A termék kalciumforrás. A kalcium szükséges a normális csontozat fenntartásához.

Jól esne egy kis én-idő?  Próbáld ki, milyen az ellenállhatatlan sóskaramella és a mediterrán mandulák találkozása! Kóstold meg az Alpro sóskaramellás mandulagurtot és engedd, hogy a krémes ízélmény feldobja a délutánod!

Már csak egy egészséges növényi finomság hiányozna a reggelidhez? Az Alpro natúr mandulagurttal nem lőhetsz mellé! Ráadásul a cukortartalma is alacsony, így bátran kanalazhatod vele a granolád.