Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

A Majomkenyér.hu csapata 10 éve készít finom és mentes, tápanyagban gazdag édességeket. Fontosnak tartjuk, hogy megbízható és fenntartható finomságokat kínáljunk azoknak a társainknak, akik kényszerből vagy önként diétáznak.

 

Kekszeink, csokis szeleteink és kekszmorzsáink mindegyik:                                                                                                                           

- Gluténmentes

- Tejmentes

- Szójamentes

- Pálmaolaj-mentes

 

De vannak olyan Majomkenyér édességek is, amik mindezek mellett még:

- Vegánok

- Hozzáadott cukor nélkül készülnek

- Élelmirost-források

 

Hogyan indult a Majomkenyér?

 

Az első kekszek 2013-ban készültek, mert diagnosztizált ételérzékenyekként úgy döntöttünk, hogy igazán finom glutén-, és tejmentes édességeket akarunk enni – kompromisszumok nélkül.

 

 

Milyen termékeket készítünk?

 

Kekszeket, csokiszeleteket, kekszmorzsákat és karácsonykor szaloncukrokat is. De folyamatosan tervezünk, fejlesztünk új termékeket, amik ötvözik a vásárlóink ötleteit és a fenntartható egészség- és a környetvédelmet. Olyan termékeket készítünk, ami abban segíti a vásárlóinkat, hogy a tudatosan és komfortosan tudjanak élni. Az édességeket könnyen magaddal viheted egy utazásra, munkahelyre, iskolába, játszótérre – gyakorlatilag bárhova.

 

Mire vagyunk a legbüszkébbek?


A sok elégedett és visszatérő vásárlónkra! Valamint a díjainkra: Mentes- díjakat, Great Taste elismerést is kaptunk már, és szaloncukraink is szerepeltek a legjobbak között.

 

 

 

Milyen különlegességgel készülünk nektek a Kifli.hu-n?

 

Az Kifli.hu-val közös exkluzív együttműködésünknek köszönhetően nem csak a már ismert kekszeinket és csokis szeleteinket tudjátok itt megvásárolni, de a nagy piacterek közül kizárólag a Kifli.hu felületén elérhető jelenleg legújabb termékcsaládunkat: a kekszmorzsa. Ez a fenntarthatóságot is támogató sütemény alapanyag azokból a kekszekből készül, amik a gyártás, csomagolás során eltörnek, és morzsaként újra életre kelnek, így akár otthon is el tudjátok készíteni kedvenc süteményeiteket, desszertjeiteket.

 

 

Két ízben érhetők el a kekszmorzsáink: csokoládés és kókuszos-citromos. Mindegyik glutén-, tej-, szója- és pálmaolajmentes, és van köztük vegán és hozzáadott cukor nélküli is.