• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Magyar pincészetek

A Kiflinél egyik fő célként tűztük ki, hogy bemutassuk a vásárlóknak hazánk legkiválóbb termelőit és minőségi termékeiket. Ezért időről-időre összeállítunk egy válogatást, hogy megismerhesd őket és a kínálatunkban található különlegességeket. Sokan tudják, hogy a magyar bor világviszonylatban is jó hírnévnek örvend, azonban azt tudod, honnan származik az üveg, amit kiválasztasz? Vajon melyik borvidékről származik, és ki készítette? Most újabb három hazai borászatot mutatunk be, valamint a legismertebb és legnépszerűbb boraikat. Ismerd meg a Schieber, Laposa és Bognát Pincészetet, és válogass a magas minőségű borokból!

A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja a Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris- és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával.

A birtok fejlődési útjaként a kiemelkedő minőségű borok készítését tűztük ki, megfelelő szakmai alázat és elhivatottság mellett a célunk, hogy a szőlő terméséből értéket teremtsünk, ezért különös figyelmet fordítunk a kiváló minőségű szőlő termelésére és annak kíméletes feldolgozásra, borainkat pedig különleges gondosság és odafigyelés mellett, világszínvonalon, a legmodernebb technológia alkalmazásával, a hazai és a nemzetközi trendeknek megfelelően készítjük. Amire különlegesen büszkék vagyunk, hogy boraink jelenleg tíz országában találhatók kereskedelmi forgalomban, számos hazai-és nemzetközi borversenyen szerepeltek már eredményesen, valamint több Michelin-csillagos étterem borlapján is fellelhetők.

A Laposa Birtok jelenleg 30 saját hektáron gazdálkodik a régió kiemelt dűlőiben, elsősorban Badacsonyban, a Csobáncon és a Köves-hegyen. A borkészítésnél a könnyedségbe zárt komplexitásra törekednek: a borokban legyen benne minden íz, mutassák meg a termőhely és a fajta jellegzetességeit, ugyanakkor ne legyenek hivalkodók és túlzók. Ezt a frissességet és a termőhelyi potenciált mutatják meg a Birtok alaptételei, a Laposa Friss, a Laposa Illatos és a Laposa Rosé. Mindhárom újborként is, már a szüret évében kóstolható.