• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Magyar Méz Manufaktúra

Szeretnéd valódi hazai mézzel édesebbé tenni a hétköznapokat? A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű termelői terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveinkhez egyaránt. Őstermelőik munkáját és mézeink minőségét folyamatosan vizsgálják, ennek köszönhetően pedig mindig a legjobb minőséget tudják biztosítani. Ismerd meg az igazi minőség titkát és aranyozd be Te is a napodat egyedülálló BIO mézzel.

Mitől BIO a BIO méz? 

BIO mézeket kizárólag Biokontrol által hitelesített területről gyűjthetnek a méhészek. Ezeknek a területeknek a jellemzője, hogy 10 km-es körzetükben nem található mezőgazdasági terület. Kizárólag minősített méhészek foglalkozhatnak BIO mézzel, illetve feldolgozás esetén, a forgalmazó hasonlóképpen megkapja ezt a minősítést, megfelelő intézkedések után.