Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ajándékozz magyar bort karácsonyra!

Segítünk a választásban.

 

A bor tökéletes ünnepi meglepetésként szolgálhat, némi odafigyeléssel pedig kifejezetten személyes ajándékká varázsolható. Ha már kóstoltunk együtt, egyszerű dolgunk van, de mi a helyzet akkor, ha nem ismerjük igazán az ajándékozott ízlését borok terén? Hogyan válasszunk ajándékba bort?

 

Mind a palack megjelenése, mind a bor fajtája és termőhelye szolgálhat inspirációként. Fel lehet idézni egy közös emléket, egy belföldi utazást vagy egy kedvelt borvidéket.z Az évjárat vagy a címke is adhat ötletet, de ha a karácsonyi zsúfolt időszakban úgy érezzük, semmire nem maradt időnk, pláne nem a tökéletes ital felkutatására, akkor íme egy rövid ajánló, melyben néhány tippet adunk arra vonatkozóan, hogy az ajándékozott személyiségéhez milyen hazai borok illeszkednek legjobban.


Találj rá a tökéletes meglepetésre, és szerezd be gyorsan és kényelmesen a Kifli.hu-ról!

 

Szamorodni, aszú

Választottad igazi különc, extravagáns és kifinomult az ízlése?

Akkor hozzá egy igazi borkülönlegesség dukál: egy édes szamorodni vagy egy aszú. Mindkét tételnek aszúsodott szőlő az alapanyaga, azonban míg a szamorodni esetében a teljes fürtöt préselik, az aszúnál a szőlőszemeket gondosan kiválogatják kézzel, ezért biztos lehetsz benne, hogy ami a pohárba kerül, szó szerint aranyat ér.

Kékfrankos