Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Magic Milk

 

Bemutatjuk a megújult laktózmentes Magic Milk tejtermékcsaládot!


Tudtad, hogy a Naszálytej Zrt. 1995-ben szabadalmaztatta Magyarországon elsőként azt a gyártási technológiát, amely segítségével laktózmentes tejet állítottak elő? A cégen belül született szabadalom tette lehetővé, hogy a laktózmentes tej 100 grammjában 0,1 grammnál is kevesebb legyen a tejcukor mennyisége, hogy azt a laktózérzékenyek is el tudják fogyasztani. Ekkor indult útjára a Magic Milk laktózmentes márka, amely azóta is megbízható minőséggel stabil helyet foglal el a laktózmentes termékek között. Az elmúlt majdnem három évtized alatt a Magic Milk márka portfóliója egyre színesebb és változatosabb kínálattal bővült! Ma már a tej mellett habtejszín, túró, túródesszert, kaukázusi kefir, görögjoghurt, különféle ízesítésű joghurtok, tejföl, vajkrém, sőt, jegeskávé és madártej is megtalálható a kínálatban.

A márka 28. születésnapját, egy teljesen megújult arculattal és új márka logóval ünnepli meg a Naszálytej Zrt.

 

 

 

Az új csomagolású termékek bevezetését idén októberben kezdték meg, az átállás a következő hónapokban folyamatosan fog zajlani, így előfordul, hogy az új arculatú termékek mellett még találtok régi Magic Milk csomagolású tejtermékeket a polcokon.

 

 

Az új arculat mellett a gyártó nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Valamennyi Magic Milk UHT termék esetében a dobozok kupakja és a doboz műanyag rétegei cukornád alapú műanyagból készülnek.

 

 

A Magic Milk UHT termékeknél a legújabb fejlesztés, hogy a dobozok kupakja a csomagoláshoz van rögzítve.