Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Maggi alapok

Népszerű kedvencek megújulva

Fontos számodra, hogy ízletes, könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket tehess az asztalra, de a természetes összetevőket is keresed?

A Maggi alapokat neked ajánljuk: húsz perc alatt elkészítheted velük az ebédet vagy a vacsorát! A megújult csomagolású Maggi alapok választéka tízféle étel elkészítését teszi könnyebbé számodra. Bármelyik ízt is választod, megbízható segítséget kapsz a főzésben, de ez még nem minden. Alapjaink elkészítésekor figyelmet fordítottunk arra, hogy csökkentsük a tasakok méretét és ezáltal csökkentsük a környzetetterhelést.

A minőségi alapanyagok és a természetes összetevők garantálják, hogy a gyorsan ínycsiklandozó ételeket készítsünk. Akár szűk családodnak, akár nagyobb társaságnak főzöl, alapjaink a biztos sikerhez vezető utat jelentik. Próbáld ki mind a tíz ízt!

Olasz étterem a konyhádban

Igazi, hamisítatlan olasz tésztára vágysz? Akkor a MAGGI Trattoría a Casa termékcsalád a tökéletes választás számodra. A segítségükkel 15 perc alatt igazi, ínycsiklandó olasz fogást varázsolhatsz az asztalra.

A MAGGI Trattoría a Casa 5-féle ízletes és tápláló étel elkészítését könnyíti meg. Mindössze néhány hozzávaló szükséges a tésztán kívül, hogy olyan népszerű, olaszos ízvilágokkal örvendeztesd meg a családod, mint a paradicsomos, a négysajtos vagy éppen a tejszínes-gombás. Kóstoljátok meg mind az 5 ízt, és találjátok meg a kedvenceteket!

A Trattoría a Casa magyarul annyit tesz, olasz étterem az otthonodban. A „Trattoría” elnevezést Olaszországban olyan családias hangulatú kisvendéglőkre használják, ahol hagyományos nemzeti ételeket kínálnak. A „Casa” szó pedig az otthont jelenti. A MAGGI-nál tehát ez azt jelenti, hogy olasz éttermet varázsolunk a konyhádba.