Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Együtt olvasunk a nyáron is!

 

A Kiflivel mindazt az értékes időt, amelyet megspórolsz a gyors és egyszerű online bevásárlással, rászánhatod az igazán jó történetek elolvasására!

 

A Libri és a kifli.hu kihagyhatatlan, júliusi ajánlatával magával ragadó olvasmányélményeket szerezhetsz magadnak, vagy akár a szeretteidnek. Nem kell mást tenned, minthogy a libri.hu weboldalon keresztül a 'kosárba' helyezés alkalmával beváltod a KIFLI20 kuponkódot, és máris 20%-os kedvezménnyel ajándékozunk meg, amelyet könyvekre, hangoskönyvekre, valamint a 2024-es Libri irodalmi díjban részesült kötetekre egyaránt beválthatsz.

 

Az idei díjazottak különlegessége abban áll, hogy életművük fontos darabjaival, közönségkedvenc alkotásaikkal magas színvonalon járultak hozzá az irodalom és az olvasás népszerűsítéséhez, mindezzel hidat képezve a különböző korcsoportok között.

Örömmel mutatjuk be a Libri irodalmi díj nyertes köteteit. Ne feledd, csupán egy kattintás, és egyedülálló történeteikkel te is találkozhatsz.

 

A promóció időtartama 2024.07.08-07.31. között érvényes. A beváltás szabályzata ITT érhető el.

 

Az év közönségkedvence

 A 2023-as évben a legnagyobb példányszámban eladott könyv

 

Frei Tamás: Puccs Moszkvában

A szerző pillanatok alatt vált az ország legismertebb televíziós riporterévé a 90-es években, a műsorait jellemző lendületesség és témaérzékenység írói munkásságában is visszaköszön. Frei Tamás a 2010-es évek óta rendszeresen jelentkezik akciódús bűnügyi regényekkel, amelyek újra és újra meghódítják a sikerlistákat. Legutóbbi könyve napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és elképzelt következményeit állítja középpontba Oroszország térhódítása kapcsán. A szerző kiváló érzékkel kombinálja a fikció adta lehetőségeket és a valóságra vonatkoztatható, meghökkentő tényeket.

 

 

Az év szépirodalmi könyve

 A 2023-as év legnagyobb példányszámban eladott szépirodalmi könyve

 

Náray Tamás: Barbara - A végzet

Náray Tamás, az Európa-szerte elismert divattervező önéletrajzi ihletésű művei után a Zarah- trilógiával vívott ki magának szélesebb körű szerzői figyelmet az irodalmi közéletben. Hogy jó érzékkel képes egyben tartani a több szálon futó, fordulatos cselekményeket a családregény műfajában, már ekkor észlelhető volt. Nem meglepő, hogy a 2023-ban megjelentetett Barbara- trilógia első kötete csakúgy, mint az azt követő második, illetve a befejező darab óriási elismerésnek örvendett a hazai olvasók körében. A kitartás és összetartozás sodró lendületű regényfolyama méltán vált mindenki kedvencévé.

 

 

Az év tényirodalmi könyve

 A 2023-as év legnagyobb példányszámban eladott tényirodalmi könyve

 

Karikó Katalin: Áttörések

Karikó Katalin a tavalyi Fizológiai és orvostudományi Nobel-díjával beírta magát a XXI. század történelmébe. A koronavírus-járvány idején, majd az azt követő időszakban egy világ ismerte meg a magyar tudós nevét, aki az mRNS-technológia kifejlesztésével emberek millióinak segített a járvány elleni védekezésben. Az, hogy milyen élményekkel teli út vezetett el a szakmai sikerhez, valamint a hírnévhez, egyedülálló önéletrajzi könyvéből derül ki. Ám a kötet nem csupán a tudományos pályafutásról szól, hanem azokról a magánéleti szakaszokról is, amelyek nagyban hozzájárultak Karikó Katalin páratlan életútjához.