Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Lepd meg kedvenceivel!

Anyák napja alkalmából lepd meg termelői finomságokkal édesanyádat, nagymamádat! Bár az évben egy nap van amikor külön is megköszönjük nekik jóságukat, de úgy gondoljuk az év minden napján megérdemelnek egy nagy ölelést és sok-sok jó szót! Csokorba gyűjtöttünk hazai alapanyagokat, termékeket, így könnyedén tudsz szemezgetni.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy édes mosoly kísérné  meglepetés vásárlást, így értékes időt tudsz tölteni azzal, aki igazán fontos szerepet tölt be életedben. Ha pedig szívesen serénykedsz a konyhában, lepd meg édes pillanatokkal, és süss neki süteményt – és hogy mi a titkos hozzávaló, ami minden sütibe kell? Hát a szeretet, de azért a fő alapanyagokat se felejtsük ki… a Heppenheimer szabadtartású tyúkok tojásai megalapozzák az ínycsiklandó ízeket!

Ugyanakkor készíthetsz finom vacsorát is ízben gazdag termelői finomságokból! Ha a sütés-főzés nem is az erősséged, egy hidegtálat könnyedén el tudsz készíteni – többféle felvágott, bio zöldségek, kézműves sajtok szépen összekészítve, és kész is a könnyű, ám tápanyagban gazdag vacsora! Ebben lesz segítségedre az újdonságként érkező Cseppnyi Birtok Bazsalikomos- fokhagymás krémsajtja, és a bátaszéki Stelcz család Paprikás csemege szalámija.

 

Ezek a termelői termékek régi idők ízvilágát hozzák vissza új, modern köntösben, így szinte garantált a siker!

Ha pedig úgy gondolod, hogy rögtön a nap elején szeretnél kedveskedni, akkor ideális választás lehet a Mendula Apple Pie Granolája, amely ízletes, és egyben egészséges reggeli alapanyag! Feldobhatod tehéntejjel, de akár natúr joghurttal is, mellé pedig szeletelj fel bio almát – így kiegészítve a Granola alapból édeskés ízvilágát.

 

Válogasd össze kedvenceit hazai, termelői finomságokból, tedd a kosaradba, mi pedig szállítjuk! Az ölelést és az együtt töltött csodás perceket pedig élvezzétek együtt!

 

Tejtermék és tojás