Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Stresszmentes bevásárlás az egész családnak

 

Nem kell többé kisbabával lavíroznod vagy hisztiző gyerekkel kullognod a boltokban, hiszen az otthonod kényelméből is el tudod intézni az egész nagybevásárlást.

A La Mome és a Kifli.hu online szupermarket együttműködésének köszönhetően minden új Kiflis megrendelő kap egy egyedi, 2.000 Ft-os levásárolható kupont, amely egyszer felhasználható és december 5.-ig beváltható 20.000 Ft összértéket meghaladó rendelésnél. Ehhez a La Mome oldalán kell regisztrálnod és emailen kapod meg az egyedi kódodat. És ha a levásárolható kupon nem lenne elég motiváció, hogy kipróbáld a Kifli-életérzést, tartunk egy sorsolást is december 6.-án, amikor a felhasznált kuponkódok közül sorsolunk ki 5db havi Prémium tagságot. A nyereményjáték feltételeit ITT olvashatod el.

 

Miért éri meg a Kifli Prémium klubba tartozni?

- Mindig ingyenes szállítás (garantáltan már aznap, ha 16:00-ig rendelsz)

-Havi 4X minimum rendelési értékhatár alatt is rendelhetsz

- Havi 4X ingyen expressz (2 órán belüli) kiszállítás Budapesten - Ingyen választható 15 perces kiszállítási idősávok

- Exkluzív, akár 20%-os kedvezmények minőségi termékekre


Készülődj nyugodt, kellemes légkörben az ünnepekre, hiszen a Kifli egyesíti a szupermarketek, piacok, bioboltok, gyógyszertárak és drogériák kínálatát, úgyhogy nem kell sehová rohangálnod. Próbáld ki kockázat nélkül, kényelmesen a szolgáltatásunkat – és ha valamivel nem vagy elégedett, visszaadjuk az árát.