Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

SPÓROLJ EGYÜTT A LAICA®-VAL, SZŰRD MEG OTTHON A CSAPVIZET

A palackozott ásványvíz vásárlása és fogyasztása eddig is sok kényelmetlenséggel járt, de az idei évtől már betétdíjasok lesznek a PET palackok is, így a cipekedés, a környezeti hatások aggályai kiegészülnek azzal, hogy sértetlen formában kell megőriznünk a palackokat ahhoz, hogy aztán visszaváltsák őket. Ha ez nem sikerül, akkor az palackonként 50 forintunkba kerül a kis malőr, mely éves szinten, napi egy palackkal számolva is közel 20.000 Ft plusz kiadást jelent, nem beszélve arról, hogy az így kukába kerülő hulladékkal tovább szennyezzük a környezetünket.

Jó esetben nem is elég egy 1,5 literes palack víz elfogyasztása, hiszen a szakemberek szerint 2-2,5l a napi javasolt vízmennyiség, amennyiben meg szeretnénk őrizni az egészségünket. Mit tehetünk, hogy olcsóbban és hulladék mentesen fogyaszthassunk tisztább vizet?

Most megmutatjuk!

Vízszűrő kancsó – az olcsó és kényelmes megoldás

 

A LAICA® vízszűrő kancsó gyors segítséget nyújt a konyhádban. Megoldás a drágább vízszűrő eszközök helyett, ​hiszen sokkal kényelmesebb, olcsóbb és gazdaságosabb a fenntartása.

Használatával mindig minőségi vizet ihatsz. Sokkal ízletesebb, ételeket és italokat készíthetsz. Nem beszélve arról, hogy megkíméled magad a műanyag palackok cipelésétől, tárolásától, ráadásul közben hozzájárulsz egy sokkal környezettudatosabb életvitelhez is. Emellett, elegendő napi tiszta víz fogyasztásával megóvhatod bőröd szépségét és egészségét Az 1 db szűrőbetét 30 napra, vagy 120l csapvíz víz szűrésére alkalmas.

Palack, amely szűri is a vizet?

 

A LAICA® legújabb vízszűrő palackjával azonnal szűrt vizet tölthetsz a poharadba. Csak töltsd fel a palackot csapvízzel, tekerd rá a FAST DISK szűrővel ellátott tetőt és már fogyaszthatod is a finom, szűrt vizet. A FAST DISK aktívszén szűrő jelentősen csökkenti a vízben lévő klór mennyiségét, miközben megtartja a szervezeted számára hasznos ásványi anyagokat. A Laica GlasSmart szűrőpalack tökéletes megoldás a gyors, egyszerű és fenntartható hidratáláshoz. Azonnali szűrés a víz kiöntésekor. Az üveg palack test 1 db cserélhető Fast Disk szűrőbetéttel  30 napra, vagy 120L csapvíz szűrésére alkalmas. APP-on követhető szűrőbetét csere periódus.

Csapra szerelhető szűrő: okos és gazdaságos megoldás a konyhádba

 

A Laica csapszűrő az ivóvizek kezelésére szolgáló berendezés.  A HYDROSMART™ METALSTOP szűrő a hálózati ivóvizet szűri, javítva annak ízét, lecsökkentve bizonyos jelenlévő, nem kívánt anyagok jelenlétét. A HYDROSMART™ METALSTOP Laica szűrők aktív növényi szénből és üreges rostszálakból állnak. Az aktív szenek a klór és a klórszármazékok csökkentését teszik lehetővé. A HYDROSMART™ METALSTOP szűrő, ezen kívül hatékonyan csökkenti a víz klór, ólom, mikroműanyag tartalmát, valamint a gyomirtók és klórozott növényvédő szerek, részecskék és mikrohulladékok, - homok és rozsda, illetve szuszpendált részecskék mennyisségét is.

Egy applikáció segítségével okostelefonodon követheted a szűrőbetét élettartamát, értesülhetsz a csere esedékességéről. Kompatibilis a piacon és az otthonokban található szokásos csapokkal.

A HYDROSMART ™ METALSTOP szűrőt 1200 liter / 4 havonta kell cserélni. 1200 liter szűrt víz előállításával megszabadítod magad 800 db 1,5 literes PET palack felhalmozásától, valamint rengeteget spórolsz a víz árán is!