Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
 

Lactacyd – minden életszakaszra

A Lactacyd® női higiéniai termékek széles választékát kínálja, valamennyi életszakaszra.
Többéves tapasztalat alapján az egyéni intim higiéniai igények kielégítésére.

 

Mindennapos higiénia

A jó általános higiénia az egészséges életmód egyik alappillére. A zuhanyzás, a fogmosás és a rendszeres kézmosás mind olyan tevékenységek, amelyeket az egészségünk megőrzése érdekében végzünk. Az intim higiénia is megérdemli a megfelelő figyelmet.

A Lactacyd® intim mosakódokkal történő helyes és rendszeres tisztálkodás hozzájárul ahhoz, hogy frissnek és magabiztosnak érezze magát még a menstruáció alatt is. Mivel a Lactacyd® termékek természetes tejsavat tartalmaznak – amely természetes összetevője a hüvelyváladéknak – segítenek a normál hüvelyflóra fenntartásában. A kíméletes, szappanmentes készítmény mindennapos használatra alkalmas.

Minden, amit az intim zónáiról tudni kell

A hüvely és a szeméremtest nyálkahártyája rendkívül érzékeny. A megfelelő intim higiénia hiánya vagy a nem megfelelő termékek használata felboríthatja az intim területek egyensúlyát.

Bizonyos mindennapi tevékenységek és hormonális változások szintén hatással lehetnek az intim területek egyensúlyára. Ebben a cikkben ismertetjük a normál hüvelyflóra fenntartásának fontosságát a női egészség szempontjából.

Mi alkotja a hüvelyflórát?

A hüvelyflórát különböző típusú baktériumok alkotják. Vannak hasznos baktériumok, amelyek segítenek a hüvely egészségének megőrzésében, míg mások károsak lehetnek. Normál esetben a hüvelyflóra összetétele egyensúlyban van. Azonban a szokásos, mindennapi tevékenységek hatással lehetnek a hüvely normál védekezőképességére. Ezért fontos, hogy olyan szappanmentes termékeket – mint a Lactacyd® mosakodók – használjunk, amelyek támogatják az intim zóna természetes védekező mechanizmusait.