Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A kerti örömforrások nem állnak meg a grillezésnél

Ha a Kifli a szövetségesed, akkor a kültéri szórakozás minden szükséges kiegészítőjét kézhez kapod. Kinti játékok? Tele a raktár! Partikellékek? Már visszük is – a naptejjel együtt, hogy a nap sugaraiból csak a jót élvezd. Szúnyogirtó? Ne aggódj, az is van nálunk, hogy a vérszívók ne rontsák el a hangulatot! A négylábú kedvencekről sem feledkeztünk meg: praktikus kiegészítőinkkel ők is részt vehetnek a mókában, hiszen egy szuper házibuli mindig több lábon áll!

Amikor végre nem szab keretet a négy fal a szórakozásnak, akkor hirtelen az egész világ egy nagy játszótér lesz. Pancsolj, sportolj, versenyezz, lazulj és persze kacagj sokat a családoddal és a barátaiddal!

Imádnivalóan praktikus kiegészítőinkkel gördülékeny lesz a házibuli. Elégedetten fognak csettinteni a vendégeid, hogy te mindenre gondolsz. Fogadjunk, hogy ezek közül nem tudsz és nem is akarsz választani, mert mindegyik kell!