Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Különleges szeretet minden nap

A mai jelszó: különleges. Különleges termékek, melyek különleges gondoskodásról tanúskodnak a számodra legkülönlegesebb kisember számára. Hat olyan márkát mutatunk be, akik a számunkra is különlegesek. Szimpatikus nekünk amit csinálnak és ahogy csinálják. Ismerd meg őket te is.

Az Alnatura csapata 1984 óta fejleszti biotermékeit 100%-ban természetes, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból. Stratégiájukat nem a versenytársak figyelésére, hanem kizárólag a vásárlóik igényeire alapozzák. A természetes szépségben és a természet szépségében hisznek, így semmihez nem adnak hozzá ízesítő anyagokat vagy színezékeket. Az „emberek és a Föld számára hasznos" gondolatviláguk miatt szeretjük őket.

A MOGLI bio snackek kicsik és nagyok számára is értékes táplálékot és energiaforrást jelenthetnek. Kiskifliknek tízóraira, uzsonnára jön jól, anyának a nap folyamán bármikor, ha fogy az energia. A termékek alapanyagai demeter gazdaságból származnak. Hogy mi az? A Demeter a legrégebbi védjegy, mely a speciális ökológiai gazdálkodásból származó termékek megjelölésére szolgál. Ennek köszönhetően a MOGLI finomságai segítenek abban is, hogy a kiskiflik olyannak láthassák majd a természetet, amilyennek mi megismertük.