Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Különleges finomságok a Kifli.hu kínálatából

Különleges finomságok a Kifli.hu kínálatából

Ismerjétek meg a folyamatosan frissülő kínálatunk kiemelt termékeit

Itt mutatjuk be azon termékeket, amelyek szerintünk különösen izgalmasak és figyelemre méltóak. Érdemes gyakran böngészni, mivel 2 hetente frissítjük az itt bemutatott kínálatot. Ha van esetleg olyan termék, aminek örülnétek, ha kapható lenne nálunk, de most nem találjátok, írjátok meg nekünk. Nem tudjuk garantálni, hogy azonnal kapható lesz, de utána fogunk járni, hátha sikerül beszerezni. 

 

 

Válaszd a kínálatunkból a YouTyúk tojásait. A YouTyúk célja, hogy igazi lehetőséget adjanak a vidéki gazdáknak a megélhetésre, és igazi, boldog, természetes tojást a vevőinknek.

Kézműves szörp valódi gyümölcsből, prémium szirup hozzáadott aroma és színezék nélkül. Valamennyi Mayer szörp saját recept alapján lesz főzve, azzal a céllal, hogy teljes mértékben megőrizzék a gyümölcsök és fűszerek eredeti ízét.