Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Környezettudatos vásárlás visszaváltható csomagolásban

Környezettudatos vásárlás visszaváltható csomagolásban

Szomorú tény, hogy földünket lassan ellepi a sok egyszer használatos csomagolóanyag, mellyel tönkretesszük környezetünket, szennyezzük az élővilágot, a folyókat és óceánokat. Szeretnénk ezen változtatni és aktívan tenni ellene, ezért bevezetjük a Kifli.hu környezettudatos csomagolású kategóriáját. Hogy ezt meg tudjuk valósítani, olyan beszállítókkal kezdtünk együttműködni, akiknek fontos környezetünk védelme és a termékek forgalmazásához újszerű csomagolási módot találtak.

A különböző csomagolóanyagok helyett visszaváltható üvegeket és flakonokat választottak, melyek egyszerűen visszakerülnek a szállítási keringésbe, így újra és újra fel lehet használni őket. Az üvegeket és flakonokat kimossák, fertőtlenítik, majd megint megtöltik őket finom és egészséges falatokkal, és így kerülnek vissza a polcokra, majd a bevásárló kosarakba. Nincs felesleges csomagolóanyag, nincs szemét minden vásárláskor, nincs környezetszennyezés.

Hogyan tudok pazarlás nélkül vásárolni?

A termékek vásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez, mivel visszaváltható csomagolásban szállítjuk őket és miután kiürültek, a következő vásárláskor visszajuttathatod az üvegeket és flakonokat beszállítónkhoz. Az üvegbe töltés nemcsak környezetkímélőbb megoldás, hanem hosszú távon megőrzi a termékek minőségét is.

Tejtermékek

A visszaváltható csomagolásban történő vásárláskor üvegdíjat számít fel a rendszer, melyet visszautalunk Kifli.hu ügyfélszámládra, amikor az üvegeket és flakonokat visszajuttatod a futárral. Kérjük, az üvegeket és flakonokat öblítsd ki, mielőtt a futárnak átadod őket, ez megkönnyíti a szállítást és az újratöltést.

Gyümölcslevek