Környezetbarát háztartás

Az #ÖkoTakarítás hónapja van, ennek alkalmából csupa környezetbarát terméket válogattunk neked. Szerencsére már a háztartási- és vegyiárukat is meg tudod úgy választani, hogy nem csak a lakás csillog-villog tőle, de még a környezetért is teszel vele.

divider

Újrahasznosított anyagokból

 

Az Ördög mindig a részletekben rejlik. Ezeknek a takarítóeszközöknek a csomagolása, vagy maga az alapanyaga is újrahasznosított forrásból származik, így használatuk után máris jobban alhatsz: csökkentetted az ökológiai lábnyomodat.

divider

Fertőtlenítés zenére

 

Egészségügyi szempontól a lakás kitakarításának legfontosabb lépése a fertőtlenítés. A baktériumok a legmeglepőbb helyeken is túlélnek, a poratkák akár allergiához is vezethetnek, úgyhogy keress valami vidám zenét és irány a harcmező!

divider

Lássunk tisztán

 

Mi a jó az ablaktisztításban? Tudjuk, hogy mindenki utálja. De nézd a jó oldalát, utána mindent látsz, ami az ablakon kívül történik. Sőt, aki kintről néz be, az is lát téged. És közben a környezetet is kíméled.

divider

 

A szőnyeg alatt is

 

Akkor igazán tiszta, ha csillog. Csavard fel a szőnyeget, mosd fel alaposan a padlót, és indulhat a tánc. Még ma éjjel.

divider

Tisztán csak mosogatás

 

Már a mosogatás is tud környezetbarát lenni. Újrahasznosítható csomagolóanyagok, felesleges adalékanyagoktól mentes összetevők, legnagyobb részben természetes alapanyagokból készült termékek. Simán csak tiszta lesz a tányér tőlük.

divider

Máshogy mosás

 

Ha a környezet kímélése mellett az is fontos, hogy mivel érintkezik a bőröd, akkor jó helyen jársz. A visszaváltható csomagolás már csak a hab a tortán, azzal sincs dolgod, mi intézzük!

divider

Minden ragyogjon

 

Tovább a megkezdett ökobarát úton. Minden felület tisztítható, fertőtleníthető természetbarát módon is.

divider