Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Könnyű bevásárlás a Kiflifel

 

Már megint kifogytál mindenből otthon, de kész rémálom kocsival, babakocsival, hordozóval vagy akár gyalogszerrel is a gyerekekkel bevásárlás? Ha nem szükséges, ne tedd ki magad a boltról-boltra feltörő hisztirohamnak, és mi attól is megkímélünk, hogy magyarázkodnod kelljen, miért jobb a kölesgolyó, mint a kasszánál rafinált magasságba kihelyezett nyalóka. Nincs többé boltban hisztiző gyerek (vagyis van, de nem a tiéd lesz az)! Kigyűjtöttünk neked mindent egy helyre, amire csak szüksége lehet egy kisgyerekes háztartásnak. A Kifli empatikus futárja pont abban az általad megjelölt 60 vagy akár 15 perces idősávban viszi ki neked – és helyetted – a szatyrokat, amikor épp nincs nálatok sem fürdetés, sem szoptatás, sem alvásidő.

Könnyítünk az etetésen

: Egy kisbaba ellátása bizony sokszor kimerítő feladat. Praktikus kiegészítőinkkel azonban reméljük, hogy kicsit leegyszerűsítjük az etetést, itatást, fogzást, ételtárolást és maszatolást.

Házimunka baba-kompatibilisen