Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Koch borászat

Ahogy melegszik az idő, egyre jobban tud esni egy pohár üde, kellemes bor. Ha Te is látod magad előtt a napsütésben fürdő borcseppeket egy kecsesen ívelő pohár falán, akkor tudod, mire gondolunk. Nálunk, a Kifli.hu-nál fontos, hogy minden téren kiemelkedő minőségű termékkel szolgáljunk, és ez alól a borok sem kivételek! Szelekciónkba bekerültek a 2019-ben az Év borásza díjjal kitüntetett Koch Csaba legújabb és persze legfinomabb borai. Engedd meg, hogy elvigyünk egy képzeletbeli útra, a gyümölcsös illatok, zamatos ízek, és a jó bor világába!

Az Év borásza nem csupán egy kitűnő bort jelöl

A szőlőtermesztés alapja a tradíció és a sok éves tapasztalat. Az év borásza címhez nem elég egyetlen jó bort csinálni. A pincészet borainak állandó és kiváló minősége mellett a borszakmában tett erőfeszítések is számítanak. A díj annak jár, aki munkájával építi a magyar bor nevét, tudásával, lelkesedésével és elhivatottságával fontos és ismert szereplője a magyar borászvilágnak. Koch Csaba már hatodik éve szerepelt a jelöltek között, amikor végre átvehette a rangos kitüntetést 2019-ben.

A család már 10. generáció óta szőlőtermesztéssel foglalkozik. Természetesen Csaba nagyapja is borász volt, és már igen korán terelgetni kezdte az unokát a bortermesztés különleges világába. Koch Csaba sikeres érettségijét nagyapja egy saját szőlő-földterülettel díjazta.

 

A Koch borászat dűlői a Hajós-Bajai borvidék mellett már Villányban is megtalálhatóak. Mindkét földterület kiváló talajadottságokkal rendelkezik, minden adott tehát a prémiumkategóriás borok elkészítéséhez. Habár Csaba a tradíciók embere, mottójában állítja: „Nincs az a jó, amit ne lehetne jobbá tenni.” A hagyományok tisztelete mellett nagy hangsúlyt fektet a kreatív, új utakra is – ezáltal a Koch borokkal egyedi, kimagasló minőséget sikerült alkotni.

 

Pincéiben a klasszikus fehér-, rosé- és vörösborok mellett megtalálhatóak a kései szüretelésű borkülönlegességek, de jégbor és immár három éve Csaba egyedi, palackos erjesztéssel készült pezsgője is.

 

Egy palack Koch-borban 28 év tapasztalatát, újításait, sikereit és a családi örökséget ajánljuk most Neked.

Tavaszi Frisch

„Boldog Szőlő” – így nevezi Koch Csaba saját szőlőtermelési technológiáját, mely sok mindent elárul arról a különleges törődésről és szeretetről, ahogy a szőlészetről, borászatról gondolkozik. Bizonyára ennek a gondoskodásnak is köszönhető a Koch borok évek óta kimagasló minősége. Most Neked is érdemes megkóstolnod! A Frisch borválogatás illatos szőlőfajták legjavából készült, hozamkorlátozással és dűlőszelektálást követően. Hogy mit is jelent ez? A hozamkorlátozás során tudatosan kevesebb szőlőt termeszt a borász, ami így sokkal finomabb és teljesebb lesz, a dűlőszelektált pedig azt jelenti, hogy a legjobb dűlőkről, kézi szürettel válogatják ki a borhoz való fürtöket. A bort megkóstolva elkap majd az érzés, hogy a bor friss, üde és illatos. Kellemes zamata roppan a szádban, íze gyümölcsös, és mindenkinek ízlik, akit megkínálsz. Ilyen az a bor, aminek készítésekor a minőség a mennyiség előtt szerepel!

Ha máris érzed a tavaszi mező illatát és a gyümölcsös zamatokat, négy könnyed Frisch bor vár a Kifli.hu polcain!