Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Koccints és nyerj

Borbarátok, sorakozó!

A hőmérséklettel egyenes arányban nő a kertipartik és fröccsözések száma is, úgyhogy ideje feltölteni a borkészleteket. A Kiflin akkora választék van fehér, rosé és vörös nedűkből, hogy nem csoda, ha nem tudod, melyeket tedd a kosaradba, ezért segítünk eligazodni. A palackok ízélménye mellett pedig most egyéb élményajándékokkal is is gazdagodhatsz!

Vásárolj 4 palackkal az oldalon található borok közül 2022. április 27 és május 10 között és nyerj!

Íme a nyeremények:

1) Koch Borászat felajánlása: 2 fő részére 1 éjszakás szállás és borkóstoló vacsoracsomag a borászatban (előre egyeztetett időpontban)

2) Lajver Borház felajánlása: 1 éjszaka a Lajver Borbirtokon, 2 fő részére, bőséges svédasztalos reggelivel és 7 tételes borkóstolóval, hidegtállal (előre egyeztetett időpontban)

3) Tornai Pincészet felajánlása: Séd vendégházában, Somló hegyen 1 éjszaka 2 fő részére, borvacsorával egybekötött borkóstolóval és ajándék borcsomaggal (a voucher hétvégén vehető igénybe)

4) Thummerer Pincészet felajánlása: pincelátogatás, kemencés borvacsora, 1 éjszakás szállás reggelivel, 2 fő részére (előre egyeztetett időpontban)

Koccintásra fel!

Koch-minőség kompromisszumok nélkül

 

A hosszú nemzedékek óta borkészítéssel foglalkozó Koch borászat a Hajós-Bajai és a Villányi borvidéken található. A borászat 150 hektáron gazdálkodik, ahol 40 fajta minőségi és prémium bort készítenek. 2014-ben az Év pincészete díj elismerését, míg 2019-ben az Év Bortermelője és a Legjobb Európai Borászat címet vehették át. A pincészet borai közül kiemelkedőek a (30 hektáron érlelődő) bio-borok, a cserszegi fűszeres és a kadarka. A tulajdonos Koch Csaba legújabb újítása, hogy a borok mellett frissen préselt gyümölcsleveket is készít, a megszokott minőségben.