Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
K&K 5 perc

Frissesség minden évszakban a K&K Familyvel

 

A K&K Family 2003-ban indult kis családi zöldséghámozó vállalkozásként. A burgonyát és a hagymát hamarosan salátára cseréltük, és célul tűztük ki magunknak, hogy az év minden napján friss salátával lássuk el mindazokat, akik valami könnyed finomságra vágynak. Ha számodra is segítség a konyhában, hogy nem kell bajlódnod a zöldségelőkészítéssel; ha csak egy könnyed köretet keresel; ha nincs időd kiszaladni ebédelni a munkából; esetleg, ha csak 5 perced van összedobni egy finom főételt – nekünk mindenre van egy salátánk… Vagy talán több is!

Biztosan Te is észrevetted, hogy az utóbbi időben a saláta egyre népszerűbb választás, mely egyet jelentett számunkra a fejlődés lehetőségével. Nemrég új üzembe költöztünk, ahol a Te salátádat is a legszigorúbb előírások szerint készítjük. A májustól októberig itthon termő, az év további részében pedig olaszországi és spanyolországi termőföldekről beérkező friss salátákat és más zöldségeket azonnal feldolgozzuk, hogy amilyen gyorsan csak lehet, a polcokra, és onnan a tányérodba kerülhessenek. Minden salátánkat háromfázisú mosási eljárásnak vetjük alá a csomagolás előtt, hogy hozzád már konyhakészen érkezzenek.
Hogy Te is megtalálhasd kedvenc salátádat, folyamatosan szélesítjük választékunkat. A hagyományos saláták mellett szezonális és állandó salátakeverékekkel, -tálakkal, valamint egyéb kényelmi termékekkel gondoskodunk a frissességről.
A folyamatosan változó igényekkel azonban mi nemcsak lépést tartani szeretnénk: folyamatosan valami újdonságon törjük a fejünket, ezért sokszor a hazai piacon elsőként kínálunk innovatív különlegességeket. Gondoltad volna például, hogy 5 perc is elég ahhoz, hogy elkészíts egy finom és változatos ebédet vagy vacsorát? Mi igen! Ezért 5 perc alatt termékcsaládunkat úgy alkottuk meg, hogy elkészítésükhöz mindössze 5 percre legyen szükséged. A termékek a tőlünk már megszokott magas minőségű friss saláta mellett különleges extrákat is tartalmaznak. A grillezésre szánt camembert-es és mozzarellás termékeink például a két sajttípus egy-egy neves hazai szakértőjével, a Tihannyal és a Szarvasival együttműködésben készültek. De természetesen a termékcsalád minden eleme tartogat valami meglepetést, úgyhogy érdemes megismerni őket!