Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
K&K Friss saláta a nyári grillezéshez

Harapj rá a frissen csomagolt egészségre: kóstold meg a K & K Family zamatos salátáit!

 

Ha hozzánk hasonlóan te is tűkön ülve vártad már, hogy végre beinduljon a nyári grillszezon, örömmel jelentjük be: eljött a mi időnk! A jó hír, hogy a frissen sült finomságok mellé szinte soha nem volt ilyen egyszerű egészséges falatokat is csempészni – a K & K Family ízletes salátái epekedve várják, hogy megkóstold őket. Válaszd azt, amelyik a legjobban megfelel a te ízlésvilágodnak, és harapj rá az egészségre!

Turbózd fel a grilles finomságokat zamatos zöldségekkel: válaszd ki kedvenc K & K Family salátáidat!

Az egészség mindenkinek jár!

 

A K&K Family célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az egészséges táplálkozást. A salátáik, a zöldségválaszték és az öntetek friss, gondosan válogatott alapanyagokból, szigorú minőségbiztosítási elvek és nagy odafigyelés mellett készülnek. A készételek megalkotásakor nagy figyelmet fordítanak az egyedi ízharmóniák kialakítására, de a gasztronómiai élmény mellett a kinézet sem másodlagos: termékek megjelenése ugyanazt a minőségi igényességet tükrözi, ami a salátákra is jellemző.

Tudtad-e?

A 2003-ban indult K&K Family alig egy évtized alatt egy lelkes családi zöldségfeldolgozó üzemből Magyarország egyik legjelentősebb kész salátagyártójává nőtte ki magát, amely az Európai Unió több országába is exportál ízletes termékeket.