• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Kistermelői Együttműködési Program

Kistermelői Együttműködési Program

A Kifli fő előnyei vásárlóink gyors, hibátlan kiszolgálása és persze a mennyei ételeink. Ezért minden beszállítónkat nagyra értékeljük, ők pedig őszintén és szeretettel végzik munkájukat! Jól tudjuk, hogy a magyar gazdák friss termékei párjukat ritkítják. És ezt a vásárlóink is tudják. Célunk, hogy folyamatosan növeljük a magyar termékek arányát kínálatunkban, hogy a termőföldtől a vásárlók ajtajáig tartó út a lehető legrövidebb legyen, és a minőségen legyen a hangsúly. Ha te is hasonlóan gondolkozol, akkor minket keresel!

 

Tudjuk, hogy manapság nehéz megteremteni egy vállalkozás alapjait. A nagyvállalatok gyakran beárnyékolják a kisebbeket, és ez leginkább ahhoz vezet, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. A kisebb, helyi beszállítók különféle okokból nem tudják ezt a versenyt tartani. De ezért van itt a Kifli!

 

Csatlakozz hozzánk, és mi olyan programot ajánlunk, amelyben te választhatod ki a szükséges támogatást. Ez az egészen egyszerű szerződéstől kezdve, a gyors kifizetésen keresztül, a marketing támogatáson át egészen más szolgáltatásokig bármit jelenthet. Mi hatalmas boldogsággal és büszkén fogjuk kínálni termékeidet a Kiflis vásárlóknak!

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

3 NAPON BELÜLI FIZETÉS

 

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor gyorsabban lesz szükséged rendelkezésre álló forrásokra. Együttműködésünk a Roger pénzintézettel lehetővé teszi számunkra, hogy akár már 3 napon belül fizessünk neked. A gördülékenyebb fizetésekhez elektronikus számlázási módot használunk.

Ugyanez vonatkozik a papírmunkára is, ahol minden megrendelés és számla gyorsan, egyszerűen és papírmentesen kezelhető az EDI Portálon. Pl. azonnal látod, ha már számládat feldolgoztuk.

AKÁR 500 000 FT TÁMOGATÁS A VÁLLALKOZÁSODNAK

 

Örömmel nyújtunk neked marketingtámogatást. Legyen szó minőségi fotók, logók, videók vagy bármi olyan létrehozásáról, ami előre mozdítja a márkádat. Ezek kis dolgoknak tűnnek, de hidd el, hogy nagyon fontosak és sokat segíthetnek a vállalkozásod fellendülésében. Támogatunk téged és üzletedet a közösségi médiában és a kommunikációs bannereken a Kifli.hu oldalon. Örömmel fektetünk be a magyar gazdák támogatásába!

OKOS LOGISZTIKA ÉS FENNTARTHATÓ CSOMAGOLÁS


Ami a logisztikát illeti, számíthatsz ránk! A lent javasolt szakértők az élelmiszerszállítás és csomagolás területén a lehető legjobb körülmények között tudják biztosítani a szállítást a minőségi károk megelőzésének érdekében. Ennek eredményeként a mezőgazdasági termékeket megfelelő szállítóeszközökben és a kívánt hőmérsékleten szállítják a termelésből közvetlenül a Kifli raktáraiba. A kifinomult logisztikai láncnak köszönhetően az élelmiszer a betakarítástól számított akár 12 órán belül eljut a vásárlóhoz. Nincs megoldva a termék csomagolása? Ajánlhatunk nagyon népszerű újrahasznosítható változatot, vagy a te ötleteidhez és termékeidhez igazított legmegfelelőbb csomagolást.

EGYSZERŰ SZERZŐDÉS

 

Egyszerűsített kétoldalas beszállítói szerződéssel könnyítjük meg az ügymenetet, hogy ne kelljen hosszadalmas szerződéseket tanulmányoznod, vagy ügyvédi díjat fizetned. A szerződés csak a kölcsönös együttműködés alapvető jogi szükségleteit és részleteit tartalmazza.

 

BELEVÁGSZ VELÜNK?

Rezonálnak veled az értékeink? Csatlakozz hozzánk! Az alábbi egyszerű nyomtatvány kitöltésével mondj pár dolgot magadról, és mi keresni fogunk a lehetséges jövőbeni együttműködéssel kapcsolatban.