Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kiflicske

Nem könnyű eligazodni a hatalmas kínálatban, de velünk egyszerű a képlet: ti otthon vagytok, mi pedig a gyerek-témában vagyunk otthon. A rendelésedet a díjmentes Kiflicske Klubbal ingyen kivisszük neked (vasárnaptól csütörtökig 10-16 óra között), plusz kedvezményesen kapod meg a leghasznosabb termékeket, és még 1.000 Ft-ot is jóváírunk minden elköltött 20.000 Ft után.

Milumil: erős immunrendszer*, tele szeretettel

Minden értelemben kiemelten fontos a gyermekek támogatása: a Milumil célkitűzése az immunrendszer* megerősítése 6 hónapos kortól 3 éves korig. Minden életszakaszban más kihívásokkal néz szembe a kicsik védelmi rendszere, a játszótértől a bölcsin át egészen az óvodáig. A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, de később az C- és D-vitamint tartalmazó Milumil anyatej-kiegészítő tápszerekkel és Junior italokkal (a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként) megerősíthető az immunrendszer. Tápszer-témában kérdezd ki nyugodtan a gyermekorvost, és kövesd nyomon, hogyan fejlődik a baba ellenállóképessége a személyiségével együtt.

* A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A Milumil anyatej-kiegészítő tápszerek és Junior italok C- és D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Fogyasztásuk a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként ajánlott. A Milumil anyatej-kiegészítő tápszerek használatával kapcsolatban 6 hónapos kor felett kérd gyermekorvosod tanácsát. Minden anyatej-kiegészítő tápszer kötelezően tartalmaz C- és D-vitamint.

Vita nélküli gyümölcsbevitel a Vitatigrissel