Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Kiflicske pelenkázótáska várandós és újszülött gyermekes kismamák számára

Nagy örömmel mutatjuk be neked a Kiflicske pelenkázótáskánkat, amit Kifli.hu kiszállítási területen lakó, várandós anyukáknak és újszülött kisgyermekes szülőknek szeretnénk ajándékozni. Tudjuk, hogy a babavárás izgalmas, de tele van kérdésekkel is, ezért szeretnénk hasznos tanácsokkal és ötletekkel támogatni téged ebben az időszakban, és nem csak a babádról, de rólad is gondoskodni.

 

Mi mindent találsz a pelenkázótáskában?

A pelenkázótáskát úgy választottuk ki, hogy hasznos társad legyen a hétköznapokban, legyen szó kirándulásról, utazásról vagy éppen egy baráti látogatásról. Célunk, hogy minden kényelmesen és könnyen elérhető legyen, amire egy kismamának szüksége lehet. Összegyűjtöttünk informatív prospektusokat, hasznos termékmintákat, hogy könnyebben eligazodj a babavárás izgalmas, de néha kihívásokkal teli világában. A pelenkázótáska segítségével minden szükséges eszköz kéznél lesz, így a babával töltött idő még örömtelibb és gondtalanabb lehet.

 

2024.07.01-től előregisztrációval, ezt követően a készlet erejéig.

A Kiflicske pelenkázó táskák csak várandós édesanyáknak vagy 1-2 hónapos kisgyermekkel rendelkező Kiflicske klubtagoknak érhető el, akik Kifli.hu kiszállítási területen élnek.

 

A kampányban minden új és meglévő Kiflicske klubtag részt vehet, aki várandós, vagy 1-2 hónapos korú kisgyermeke van, rendelkezik érvényes Kifli fiókkal és terhes/várandósgondozási kiskönyvvel. Kérjük, hogy az igénylők pontosan és őszintén adják meg a szükséges adatokat, hogy mindenki részesülhessen az ajándékban. Egy vásárló egy ajándék Kiflicske pelenkázó táskára jogosult, függetlenül a vásárlások számától.