Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kiflicske klub

Vannak nagy dilemmák az életben, de a Kiflicske Klubba való (teljesen díjmentes) regisztráció pont nem tartozik ezek közé. Legalábbis mi azt reméljük, hogy nagy megkönnyebbülés minden szülőnek az a tudat, hogy minden vasárnaptól csütörtökig 10-16 óra között ingyenesen kapja házhoz a megrendelését, ráadásul sok terméket a klubtagság miatt jelentős kedvezménnyel. Az sem elhanyagolható szempont, hogy minden elköltött 20 ezer forint után adunk ajándékba 1000 Ft-ot kredit formájában, hiszen valljuk be, egy babára nem nehéz ennyit elkölteni. Főleg, hogy a Kiflin igazán próbálunk mindenre gondolni etetés-pelenkázás-bőrápolás témákban.

Kényelmi ételek egészségtudatosan

A Fruchtbar 6 éve teszi könnyebbé és boldogabbá a magyar babák és anyukák életét. Minden szülő ismeri az érzést, hogy milyen kényelmes – a hosszas főzés-pepecselés helyett – előkapni egy-egy kényelmes csomagolású desszertet, kását, snacket, készételt és müzliszeletet. A Fruchtbar termékei amellett, hogy bio minősítésűek és hozzáadott cukortól mentesek, az összetételüknél fogva finomak és szépek is, úgyhogy nem kell azon aggódni, hogy a partedlin köszönnek vissza. A praktikus ételek pedig lehetőséget adnak, hogy minél több időt tudj a babáddal lenni. A cég büszke rá, hogy sok családban már a második baba is Fruchtbaron nő és fejlődik. Céljuk az elégedett vásárló és a vidám, egészséges baba, ezért még a termékeik is mosolyognak.

Magyar bébiétel, profizmussal és szenvedéllyel

Egy csecsemővel hipp-hopp eltelik az első év, a Hipp pedig tudja, hogy ebben az időszakban nem mindegy, milyen táplálékot adunk az érzékeny szervezetű apróságoknak az anyatejes táplálás mellett. A hazai gyártású Kecskeméti bébiételek a cég kiemelt büszkeségei, hiszen sok-sok éves tradíció, modern gyártástechnológia és gondosan válogatott, szigorúan ellenőrzött alapanyagok bújnak meg minden üvegcsében. A sokféle és hagyományos ízvilágú bébiételek 190 g-os és 220 g-os kiszerelésben kaphatóak, gondolva a falánkabb bébikre is. A ropogtatni- és innivalókat is gyártó Hipp teljes mértékben elköteleződött a kisgyermekek iránt, de ilyen kínálattal nem lesz nehéz szülőként sem elköteleződni a márka iránt.